Računari
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Računari
Hm, čuo sam na putu do prodavnice od likova koji piju pivo za neki rarbg.com, ne mora ni da se registruje 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ja koristio kratko, pa sad sam na bugarskoj areni
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ima tih sajtova ali torrentz je objašnjavao. On sam nije hostovao ništa nego je pretraživao sve te sajtove.
Tapatalk
Tapatalk
Uzas.
Ja sam rekao par puta, ja bih rado platio, 50-100e da imam pristup svemu, ali tako nesto ne postoji ni u ludilu.
Cak i ako hocu da npr na Google movies ili Microsoft store ili PS store kupim da gledam film (ako opste postoji u ponudi), pazi vragolana, pustaju me u 90% slucajeva da ga gledam samo sinhronizovanog na DE ne i originalnu verziju, pa ko je bre tu lud?
Ja sam rekao par puta, ja bih rado platio, 50-100e da imam pristup svemu, ali tako nesto ne postoji ni u ludilu.
Cak i ako hocu da npr na Google movies ili Microsoft store ili PS store kupim da gledam film (ako opste postoji u ponudi), pazi vragolana, pustaju me u 90% slucajeva da ga gledam samo sinhronizovanog na DE ne i originalnu verziju, pa ko je bre tu lud?
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Nije dobro.
Zato sam ja na vreme skinuo gomilu programa koji će mi možda sutra biti potrebni i digao ih na google drive...
Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока
Zato sam ja na vreme skinuo gomilu programa koji će mi možda sutra biti potrebni i digao ih na google drive...
Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока
Pa to je sledeće, neka pretplata i zatvoren p2p share. Verovatno već postoji tako nešto.
Tapatalk
Tapatalk
To postoji godinama 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ma treba lepo nesto kao Google Music, Apple Music, Sportify, samo za video sadrzaj gde ce biti sve i to je to.
Samo sto izdavaci ne mogu da se dogovore i zanimljivije i lakse im je da kukaju i protestuju protiv piraterije koja trenutno nema aleternativu. Netflix, HBO, ebem li ga sta sve jos nije ni blizu zadovoljavajuce.
Samo sto izdavaci ne mogu da se dogovore i zanimljivije i lakse im je da kukaju i protestuju protiv piraterije koja trenutno nema aleternativu. Netflix, HBO, ebem li ga sta sve jos nije ni blizu zadovoljavajuce.
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Piratebay radi dobro i dalje srecom. Kickass trazi neku registraciju jel neko radio to, vredi li?
Ima dobar bugarski sajt, odlicne brzine.
Kod: Obeleži sve
http://zamunda.net/bananas
Ima dosta privatnih Torrent sajtova i to je prava stvar. Ali tu mora da se ostavlja upload a ne da se ugasi Torrent odmah posle skidanja
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
I ja sam tek sad video za torrentz, au bice mucenje da pronadjes neku seriju u 1080p formatu. Katastrofaa
Jel bolja varijanta 1 od varijante 2?
1 https://www.limundo.com/kupovina/Racuna ... W/44906549
2 http://www.winwin.rs/zvucnici-2-0-geniu ... 20511.html
Kao laiku mi deluje da je varijanta 1, ali oko te tehnike uvek ima neka caka.
1 https://www.limundo.com/kupovina/Racuna ... W/44906549
2 http://www.winwin.rs/zvucnici-2-0-geniu ... 20511.html
Kao laiku mi deluje da je varijanta 1, ali oko te tehnike uvek ima neka caka.
2.1 mora biti bolji od 2 zvucnika gotovo uvek, cak i u najgoroj varijanti da je sve od plastike(naravno AL je svojevremeno objasnjavao sa svojim 2.1 sistemimama koji su bili cini mi se od plastike)
imao sam par ovih MS zvucnika pre, uglavnom 2.1 varijante i ok su, mnogo bolji od Genius sto si postavio.
imao sam par ovih MS zvucnika pre, uglavnom 2.1 varijante i ok su, mnogo bolji od Genius sto si postavio.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Naravno da ne mora. Imam neke krljave 2.1 i ocajni su, korisceni su ukupno nedelju dana. Woofer kao pokusava da svira neki bas, dok zapravo samo lupa, a iz ovih malih zvucnika se nista zivo ne razaznaje, sviraju 50% tonova, te su neka 2 Genius bolje svirala od tih 2.1, a kostali su isto.
Ovi sa linkova mi deluju kao da nisu ni za k, a svakako mi deluju bolji ovi 2.1, ako se to moze uopste reci za zvucnike od 2W.
Zvucnici koji pustaju razumljiuv zvuk krecu od 3k dinara.
Ovi sa linkova mi deluju kao da nisu ni za k, a svakako mi deluju bolji ovi 2.1, ako se to moze uopste reci za zvucnike od 2W.
Zvucnici koji pustaju razumljiuv zvuk krecu od 3k dinara.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 12 Avg 2016, 19:35, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.