grujicd napisao:Ja sa drugarima u četvrtak veče spavam u tim goodnight apartmanima. Piše da ima obezbeđen parking. Sreću kvari samo loša vremenska prognoza, neće valjda da pada baš za vreme svirke.
Realno, imali smo odlično veče sinoć. Dok smo dolazili za Niš pljuštalo je kao iz kabla. I za Niš su bile loše prognoze. Ali kad smo stigli - suvo, a i posle je samo paduckala sitna kiša tu i tamo, ništa što bi poremetilo koncerte.
Nišvil mi je ostavio odličan utisak, ono što nisam znao je da je tvrđava otvorena za sve, i par stejdževa može besplatno da se prati, a samo za main stage treba ulaznica tj. narukvica.
Good night apartmani su odlični i na 6-7 minuta od tvrđave. Mi smo u potpuno novoj sobi. Imaju i svoj privatan parking iza ograde.
Na kraju smo završili u kafiću Saloon odmah do ulaza u tvrđavu, tu je bila vrhunska rok svirka do 3 ujutro.
Je li ima neka preporuka za roštilj blizu centra? Restoran, ne s nogu. Deluje da je svuda odličan, uostalom po tome je i poznat Niš, ali ako ima neko mesto koje je baš dobro da odemo tamo.
grujicd napisao:Danas prelazim u Zaječar na Gitarijadu
Je li ima neka preporuka za roštilj blizu centra? Restoran, ne s nogu. Deluje da je svuda odličan, uostalom po tome je i poznat Niš, ali ako ima neko mesto koje je baš dobro da odemo tamo.
Etno kuca, hotel TIS.
Odlicna klopa, odlicne cene, isprobao dosta puta
Ako mislis za Zajecar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedna guska
rekla drugoj guski
da je guska.
Jesi: guska.
I ponavljam: guska.
Naljuti se druga guska.
Njoj da jedna guska
kaze da je guska?!
I vikne prvoj: Gusko!
Zar ti, jedna guska,
da meni kazes - guska?
A prva opet: Jesi!
Bas si guska, guska, guska.
Tako su se raspravljale
sve do noci kasne,
jer guske medju sobom
tesko se objasne.
Nema ni za parter? Inače iako na kartama piše red i mesto, redari su nam rekli da mesta nisu numerisana, bar na vip tribini. Inače vip tribina ima poseban ulaz, što nije loše pošto je u jednom trenutku 300 ljudi čekalo da uđe na standardni ulaz. To se doduše brzo raščistilo. Mana vip tribine je što je dosta daleko od bine. Inače tu su karte bile samo malo skuplje, nije neka velika razlika.