Sport
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Sport
Naravno da bi bilo bolje da je tu Bobi umesto Macvana ili Bircevica.
Ili obojice...
Ili obojice...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Aj da čujem vaše mišljenje.
Mislim da možda i nije loše što je ovako ispalo jer da smo ih pobedili krenulo bi loženje masovno da smo najjači itd a ovako će nastaviti da grizu plus su dobili malo samopouzdanja.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Mislim da možda i nije loše što je ovako ispalo jer da smo ih pobedili krenulo bi loženje masovno da smo najjači itd a ovako će nastaviti da grizu plus su dobili malo samopouzdanja.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Sad gledam tabelu, pa mi smo vec prosli maltene u cetvrtfinale, jedino ako Venecuela pobedi Australiju a mi izgubimo od Kine, ili ako Venec. izgubi a nas dobiju Kinezi sa 40+ razlike.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Super ako je tako.
Ja sam se iznervirao jedini za poraz od Australije.
Nekako sam ravnodusan na ove utakmice, ubedjen sam da cemo u kosarci igrati bar polufinale, a u vaterpolu finale.
Ja sam se iznervirao jedini za poraz od Australije.
Nekako sam ravnodusan na ove utakmice, ubedjen sam da cemo u kosarci igrati bar polufinale, a u vaterpolu finale.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Tempiranje forme 
Tesko je dominirati tokom trajanja celokupnog turnira. Cesto (u raznim sportovima) gledamo kako neko igra ispod ocekivanja u grupnoj faza, pa posle osvajaj medalju. I super je kada to rade drugi, divimo im se i sl. Samo se nadam da cemo istim putem
Vaterpolisti su i dalje dominantni i zlato je realno - jer isti su uslovi za sve tamo. Ipak, komplet OI su dobile novi smisao, jos od dana kada je objavljeno ko ce biti domacin. Moze se ocekivati da sledece budu u Palmiri.

Tesko je dominirati tokom trajanja celokupnog turnira. Cesto (u raznim sportovima) gledamo kako neko igra ispod ocekivanja u grupnoj faza, pa posle osvajaj medalju. I super je kada to rade drugi, divimo im se i sl. Samo se nadam da cemo istim putem

Vaterpolisti su i dalje dominantni i zlato je realno - jer isti su uslovi za sve tamo. Ipak, komplet OI su dobile novi smisao, jos od dana kada je objavljeno ko ce biti domacin. Moze se ocekivati da sledece budu u Palmiri.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Show u grupi B. Al posto spanci ne smeju nikako da izgube od argentine moze se smatrati da ce se za prvo mesto boriti litvanija i hrvatska. Sto prevodu znaci da u cetvrtfinalu igramo protiv litvanije