delija i ja mislim da malo preterujes sa tim, veruj mi ako neko oseti kad je put los i kad je odlican to sam ja i ljudi sa slicnim automobilima...
daleko je taj put od dobrog, ali moze se voziti njim...
ili si ti srecan pa stalno vozis nekim boljim putevima pa ti ovaj dodje krs...
Nisam vise siguran da mislimo na isti put - taj izmedju Rume i Sapca kojim se dolazi do mosta je ocajan, kao oranica - ogranicenje brzine je sa razlogom 60 km/h. Dole prema Loznici i dalje prema Ljuboviji je tek horor...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Super.
Mada mene vise zanima kada ce se pojaviti neko ko ce uspeti da nasim "vrhunskim" putarima objasni sledece:
- kako saht postaviti u nivo asfalta (da stoji tako duze od 3 dana!)
- kako napraviti da sine budu u nivou asfalta i da pola metra na obe strane od sina asfalt ne izgleda kao sto verovatno izgleda trenutno u Siriji kao posledica borbenih dejstava
- kako zakrpiti rupu tako da zakrpa ne postane jos veca rupa posle nekoliko dana
- kako napraviti RAVAN asflat da auto ne trucka preko novog asfalta (Gazela, most kod Beske itd)
Nasi ne znaju ni osnove a kamoli ovo sto pise u tekstu.
Beograd -- Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić je podržao Program rehabilitacije puteva i unapređenja bezbednosti puteva u Srbiji, vredan oko 500 miliona dolara.
On je danas razgoarao sa predstavnicima Svetske banke, Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), Evropske investicione banke (EIB),
Naime, predviđeno je da se, uz finansijsku podršku Svetske banke, EIB i EBRD rehabilituje više od 2.300 kilometara puteva, na 83 putne deonice u Republici Srbiji.
Premijer Dačić je istakao da će ovaj projekat, vredan 0,5 milijarde dolara, unaprediti bezbednost saobraćaja na državnim putevima u Srbiji i uskladiti putnu mrežu sa evropskim standardima, što će uticati i na ravnomerni regionalni razvoj, navedeno je u saopštenju vladine Kancelarije za saradnju s medijima.
Od 2001. godine Svetska banka, EBRD i EIB investirale u Srbiju ukupno oko 8,6 milijardi evra.
U oktobru 2008. godine, sve tri međunarodne finansijske institucije su odobrile zajedno oko 1,1 milijardi evra, za jedan od najznačajnijih projekata u Srbiji - izgradnju Koridora 10.
Tada je EIB odobrila 540 miliona evra, Svetska banka oko 400 miliona evra, EBRD oko 150 miliona evra, vlada Grčke oko 100 miliona evra, a ostatak je predvidjen da se izdvoji iz budžeta Srbije.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Danas se vracao za NS putem Senta-Becej. Au ljudi moji sta je ono. Na jednom delu puta skroz skinut asfalt i ostao samo tucanik, danas su kao radili taj deo. Inace je put razvaljen kamionima totalno, ogromni kolotrazi, nagnut, rupe, mora se ici sredinom. Jenim delom su ulegnuca tolika da auto skace kao da je na rodeu. Za vreme Rimljana su putevi bili bolji.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
NexT napisao:ako ce stvarno da uloze te pare u puteve, a ne da ih razbacuju na sve strane, ok... red bi bio...
Ma sigurno hoce
I BG-Nis su od 2000. sredjivali pa na nekim deonicama imas utisak da vozis gliser (kako skakuce) a ne auto. Trebalo bi da se ugledaju na Hrvate.