Obuća i odeća
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Obuća i odeća
Zara generalno za moj ukus ponekad ima malo "izvrnut" stil, ali se moze probrati stosta i normalnog, ja za formalnije odevanje za posao kupujem dosta tamo, mada su i cene po meni malo jace nego sto bi trebalo, ali sta je tu je. Kvalitet za ono sto se plati nije los po meni.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Osim sto nema brojeva/velicina za odrasle (jer je prosecan spanac ocigledno oko metar i po), Zara izgleda i nije neki kvalitet, bar po onima koje znam. Svima se nesto odsilo, pohabalo i tako to, vrlo brzo.
A i onaj Cortefiel (kao i Dutti) ume da ima neke sintetika ludilo stvari, a i krojeve iz doba Sona Konerija, u ulozi 007.
Doduse, sta je sve danas "moda', dobri su
Ne kazem da je lose, ali za mene to vecinom nije. Probao sam par stvari, ali je sve bilo preskupo za ono sto nudi ili je bilo cudnog kroja (mada sam tu i ja kriv, po standardu
).
Gledao sam Dutti jakne neke, nisu bile lose. Ipak, na kraju sam kupio slicnu, Hilfiger, za osetno manje novca (u Indjiji). Ne kazem da je mnogo boljeg kvaliteta, ali je cena bila itekako na strani THa.
A i onaj Cortefiel (kao i Dutti) ume da ima neke sintetika ludilo stvari, a i krojeve iz doba Sona Konerija, u ulozi 007.
Doduse, sta je sve danas "moda', dobri su

Ne kazem da je lose, ali za mene to vecinom nije. Probao sam par stvari, ali je sve bilo preskupo za ono sto nudi ili je bilo cudnog kroja (mada sam tu i ja kriv, po standardu

Gledao sam Dutti jakne neke, nisu bile lose. Ipak, na kraju sam kupio slicnu, Hilfiger, za osetno manje novca (u Indjiji). Ne kazem da je mnogo boljeg kvaliteta, ali je cena bila itekako na strani THa.
Ja imam Dutijevih stvari, najvise kosulja.
Generalno sam prilicno zadovoljan, a devojci sto sam poklonio kosulju...omiljena joj je i najudobnija (po njenim recima).
Generalno sam prilicno zadovoljan, a devojci sto sam poklonio kosulju...omiljena joj je i najudobnija (po njenim recima).
Dobra sisa zlata vredi.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Vidis, nikada u Dutti-ju nisam probao kosulju. Mislim da ih ni pogledao nisam, osim u prolazu.
Imam skoro 50 kosulja, a ozbiljno razmisljam o tome da ubuduce iole ozbiljnije kosulje sijem, umesto da kupujem "gotove". Ove svakodnevne tu i tamo, ali cu verovatno uraditi par ozbiljnih po meri, a za lanenu mi vec kasno, nisam upalio na vreme (krecu svadbe i tipujem da bi mi zavrsili kosulju taman na jesen
). Uglavnom, svi se slazu da mi kosulja radjena po meri stoji kao salivena - ko bi rekao
Kada vec dajem pare za dobru kosulju, nema potrebe za ikakvim komrporisom po pitanju velicine i materijala.
Imam skoro 50 kosulja, a ozbiljno razmisljam o tome da ubuduce iole ozbiljnije kosulje sijem, umesto da kupujem "gotove". Ove svakodnevne tu i tamo, ali cu verovatno uraditi par ozbiljnih po meri, a za lanenu mi vec kasno, nisam upalio na vreme (krecu svadbe i tipujem da bi mi zavrsili kosulju taman na jesen

- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Meni licno su Dutti kosulje ubedljivo najbolje, u poredjenu sa Zarom nebo i zemlja, zavrsni kroj tacno se primeti kada se obuce.
Za mene licno nisam naisao na bolje kosulje od Dutti, mogu slobodno da kazem da su moj uvek prvi izbor kada su kosulje upitanju, mada i druge stvari od Duttia volim da nosim.
Za mene licno nisam naisao na bolje kosulje od Dutti, mogu slobodno da kazem da su moj uvek prvi izbor kada su kosulje upitanju, mada i druge stvari od Duttia volim da nosim.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Vi se bacite na Paul & Shark onda 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Ja sam se bacio, ali ne zbog viska para, nego zbog manjka izbora 
Sta znam, imao sam par Springfield dukseva, majica na duge rukave i farmerki, meni je to uvek bilo zadovoljavajuceg kvaliteta, a ja stvari bas ne cuvam.
U Zari sam takodje kupio 2 prsluka i oko 5 majica, sve su full i u extra stanju su posle 2 godine nosenja i evo vec 5,6 godina stajanja.
To su bili dani kada sam imao gradju coveka, pa sam mogao da udjem u xl i xxl, a vec 5,6 godina nisam ni ulazio da gledam za sebe.
Brojeve za nas svinjaste imaju u sustini samo skupi brendovi poput Ralph Lauren, Lacoste, Trusardi, HB ponesto i to je to.
Od preskupih brendova da znam da imaju stvari, tu su Paul&Shark, D&G i Bogner i ne secam se da li ima jos neki.
Naravno, sportske stvari je vec dosta lakse naci, tu su i Nike i Adidas.
Vec van Srbije ima dosta osrednjih brendova, koji prodaju dobru garderobu po dobrim cenama, u rangu farmerki od 60e.

Sta znam, imao sam par Springfield dukseva, majica na duge rukave i farmerki, meni je to uvek bilo zadovoljavajuceg kvaliteta, a ja stvari bas ne cuvam.
U Zari sam takodje kupio 2 prsluka i oko 5 majica, sve su full i u extra stanju su posle 2 godine nosenja i evo vec 5,6 godina stajanja.
To su bili dani kada sam imao gradju coveka, pa sam mogao da udjem u xl i xxl, a vec 5,6 godina nisam ni ulazio da gledam za sebe.
Brojeve za nas svinjaste imaju u sustini samo skupi brendovi poput Ralph Lauren, Lacoste, Trusardi, HB ponesto i to je to.
Od preskupih brendova da znam da imaju stvari, tu su Paul&Shark, D&G i Bogner i ne secam se da li ima jos neki.
Naravno, sportske stvari je vec dosta lakse naci, tu su i Nike i Adidas.
Vec van Srbije ima dosta osrednjih brendova, koji prodaju dobru garderobu po dobrim cenama, u rangu farmerki od 60e.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Svaki komad garderobe se da razgaziti
ja sam pre mnogo godina kupio duks sa kapuljacom u zari, sto bi stari rekli slatko sam ga iznosao i tek posle 5g je poceo po rukavima da se guli.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
K'o Mrkonjić '99/'00shandu90 napisao:Vi se bacite na Paul & Shark onda![]()

Poslednja izmena od methane.master u 15 Avg 2016, 10:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
Pa on bese Lacoste zar ne?
- methane.master
To je nakon 2000.
Pre je furao one teget Paul & Shark majice sa horizontalnim prugama 

Širim haos!
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
samo mi nemoj reci da su to ovakve (na stranu sto sam zinuo ko tele)methane.master napisao:To je nakon 2000.Pre je furao one teget Paul & Shark majice sa horizontalnim prugama

- methane.master
Tada su u modi bile tanke crvene i žute pruge čudi me da P&Š nisu dezen nazvali po Mrki. 
Sent from mTalk

Sent from mTalk
Širim haos!