Ti programeru da kupiš limuzinu i krovni koferMilos napisao:Zasto se ne posveti samo IT onda ?

Ti programeru da kupiš limuzinu i krovni koferMilos napisao:Zasto se ne posveti samo IT onda ?

Ti kažeš da ima neko ko ima niži klirens i u redu je. U svakom slučaju auto je za karavan jako nizak što sam se i sam uverio na sajmu.Drugo, ja ti kazem da je isti klirens kao kod C klase karavana, koja nije nista posebno niska, cak je 2cm visa od limuzine, pa ta izjava da je nizak, prosto nije tacna, cak se i na snimku vidi da nije nizak. A C klasa moze biti daleko niza od istog tog Subarua za koji ti tvrdis da je nizak, sa opet napomenom da C klasa nije nizak auto.
Opet, trazio sam ti sta je to specificno i atipicno kod njega, rekao si to sto ima jedan bzvz motor i jos bezvezniji menjac.
Dakle, specificno je to sto je daleko losiji od konkurencije.
Koje ti postove gledaš, kad vidiš da sam napisao da u isto vreme idem na sankanje i skijanje?Xepoj87 napisao:Koji ti to auto vozis kada mogu sanke, skije i stvari da ti stanu u gepek, sa dvoje dece i zenom, passenger?

Oko mene 250 ski centara i šta uglavnom vidjam su karavani. Karavani se i prodaju više, sad ispadoše svi debili što nisu uzeli limuzinu + krovni kofer.
 Oko mene 250 ski centara i šta uglavnom vidjam su karavani. Karavani se i prodaju više, sad ispadoše svi debili što nisu uzeli limuzinu + krovni kofer.Nije da zakuvavam, al ja bih se nastavljao, ovo sto su ti rekli, nema smisla da na tome ostane!passenger napisao:Bolje da odustanem, nego da se nastavljamOko mene 250 ski centara i šta uglavnom vidjam su karavani. Karavani se i prodaju više, sad ispadoše svi debili što nisu uzeli limuzinu + krovni kofer.
Video sam i ja lika sa Teslom dolazi na skijanje, ali nije u tome poenta, jer sam vidjao da dolaze i busom (bus pozadi ima nosač skija) itd.
Mnogo je lakše za porodične ljude, svih profila, da voze karavane i mnogo ih je više na ulicama nego limuzina. Što kaže Floyd, B8 Passat je egzotika na ulici u limo verziji. A4 takodje itd.
Tražim planinske vrhove gde ću da idem, ne mogu sad. Sutra ako preživim KalanduLaki021 napisao:Nije da zakuvavam, al ja bih se nastavljao, ovo sto su ti rekli, nema smisla da na tome ostane!

CARMilos napisao:Sta ti je Evropa,imaju autobus samo za skijanje,a na njemu nosac skija (verovatno na autobusu pozadi okacen karavan) .

Ja kao sto sam napisao u prvom postu to je moj licni stav i tsko dozivljavam ljude, nikog nisam nazvao, saljakom debilom ili kako god po meni ne vidim svrhu karavan ako se ne bavis nekim poslom koje sam naveo, ja isto imam malo dete i psa pa mi limo savrseno odgovara.
Ja kao sto sam napisao u prvom postu to je moj licni stav i tsko dozivljavam ljude, nikog nisam nazvao, saljakom debilom ili kako god po meni ne vidim svrhu karavan ako se ne bavis nekim poslom koje sam naveo, ja isto imam malo dete i psa pa mi limo savrseno odgovara.