Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Onda imaju ozbiljan skrndelj od manuelnog menjaca. Gde to moze biti brzi automatik od DSGa (kod V GTIja npr 7.2 (6.9s) razlika).
Ma da bre, stari manuelni menjac, jos iz 98. godine, tek kod mene stavili krsten, a i on je za strogo izbegavanje.
A automatik je 7g-tronic, nije on nesto sporiji od DSG-a iz Golfa 5 kada se krece od 0, on je malo neodliucniji i sporiji tokom medjuubrzanja, a rucni mod je ono sto je kod njega katastrofa.
A automatik je 7g-tronic, nije on nesto sporiji od DSG-a iz Golfa 5 kada se krece od 0, on je malo neodliucniji i sporiji tokom medjuubrzanja, a rucni mod je ono sto je kod njega katastrofa.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Znam da je ok automatik, ali pre je to do loseg manuelnog. I danas najbrzi automatici nisu toliko brzi od saltunga (skoro 1.5s). Mada i da je brzi mecku ne bi uzeo sa manuelnim nikad 

Slazem se, ja se jednom zajebao i nikada vise 
A u ovom CLK 270 je 5g-tronic, neunistiv i kvalitetan menjac, ali salta ga kao strina u spicu.

A u ovom CLK 270 je 5g-tronic, neunistiv i kvalitetan menjac, ali salta ga kao strina u spicu.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Ibiza 1.2 TSI 105 KS

Beograd - Bijeljina - Tuzla - Kiseljak- Sarajevo - Sokolac - Sarajevo - Beograd (preko Loznice)
Oko sat voznje po Bijeljini i Sarajevu. Granica sat vremena ukupno. Voznja jaci tempo u vecini puta. Manji deo puta lagana voznja i divljanje.
Nije dosipano gorivo, dakle napunio sam u BGD pre polaska. U povratku sam pomislio da se plovak zaglavio, ali izgleda da nije.
Tapatalk Post

Beograd - Bijeljina - Tuzla - Kiseljak- Sarajevo - Sokolac - Sarajevo - Beograd (preko Loznice)
Oko sat voznje po Bijeljini i Sarajevu. Granica sat vremena ukupno. Voznja jaci tempo u vecini puta. Manji deo puta lagana voznja i divljanje.

Nije dosipano gorivo, dakle napunio sam u BGD pre polaska. U povratku sam pomislio da se plovak zaglavio, ali izgleda da nije.

Tapatalk Post
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Upravo....Markoni, jel moguće? 

Zna čovek da vozi
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Inace Skoda uskoro izbacuje dizel iz fabie jer se pored ovog motora apsolutno ne isplati.
(Ne zezam se)
Sent from my iPhone using Tapatalk
(Ne zezam se)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Baš tako, zna i nizak potrošač je auto. Njemu bi dizel u tom autu trošio još litru manje, ali i ovo je dovoljno da čovek više ne razmišlja o dizelašu.
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Dosta često sam vozio ovim putem, A5 1.9tdi tu troši dobrano ispod 5l,Markoni napisao:Sarajevo - Beograd (preko Loznice)
ali bez divljanja, jer je krivo i puno murije, tako da mi je ova potrošnja nerealna, bez ljutnje naravno.
Sa druge strane, od kada vozim Oktavu3, ne verujem samom sebi šta pokazuje bord,
ne znam da li da verujem svojim očima ili bordu

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19

Mentolske su ove brojke stvarno, evo sad gledam slike, 4.4l do HE, stvarno nerealno.
STa radi lepo vreme i male guzve. Moja standardna ruta - zadnji put sipao gorivo 3. avgusta - znaci minimalno 40 hladnih startova, 70% autoput (107km/h), 20% grad (30km/h) i nesto malkice po regionalnim (90km/h) Ukupno potrosio 56,11 l za 1257 km sto mu dodje po pumpi 4,46 l / 100 km - sto znaci da board laze nesto malo manje od 10%. 19 incne gume napred 225 40 19 nazad 255 35 19 (valjda)