Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Nista se ne bi desilo da je imao dobose pozadi.

Vozac Audija nije stao na znak STOP, uspeo sam toliko da eskiviram da ga ne pogodim u vozaceva vrata. On je razbio glavu, meni je pojas pocupao rame (trzaj) i zavrsio sam sa dve modrice (rame i jedna gadna u visini levog bubrega).
Ne zelim ni da pomislim sta bi bilo da sam ga pogodio u vozaceva vrata...
Nije znao/video stop ili nije video tebe?
Dobro je ispalo.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Dobro je ispalo.
Nije video mene. Lokalac je, zna za taj znak, stalno prolazi tuda. Vozilo koje je meni islo u susret htelo je da skrene levo pa je stalo da me propusti (isao sam pravo), a decko koji se ukljucivao sa sporednog puta je video da je ovaj stao, a nije pogledao levo i...havijer napisao:Nije znao/video stop ili nije video tebe?
Dobro je ispalo.
Ja sam prosao ovako

Zaradio sam kragnu i fiksiranje ruke
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nek nije ništa ozbiljnije, dobro je. A ljudi tako idu glavom bez obzira, ne razmišljaju uopšte.
Tapatalk @ Desire 626
Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
Da, vrlo verovatno bi izbegao okretanje da je imao samo najobicnije standardne gume ali sve 4 istih osobina ili bolje gume pozadi.swemir napisao:Pitanje je da li bi izbegao I da je imao najbolje moguce gume. Glupost ne moze da nadoknadi nikakve sisteme I vrhunske gume
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
Pogotovu auto koji ima ESP.
Zadnje gume odrzavaju stabilnost auta i to je osnova od koje potice problem sa okretanjem.
Druga stvar sto je ocigledno vozac neiskusan za voznju po kisi pa je lose procenio granicu dokle moze sa stanjem i osobinama svog auta.
Ma ko zna šta je uradio, refleksno ljudi rade gluposti. Liči na posledice akvaplaninga, tu ni ESP ne pomaže. Mora da ima kontakt sa podlogom da bi ESP imao tačne informacije i mogao da koriguje putanju vozila.
Ako je mnogo smotao volan tu ESP ne može više ništa.
Tapatalk
Ako je mnogo smotao volan tu ESP ne može više ništa.
Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jel si siguran? EK nije a EG nema rupu za tankovanje na ovom mestu nego pozadi iznad točka, ti si imao EK jel? Ovo bi bio Swift ja mislim? Bilo je u drugoj temi kad mi je Mange skrenuo pažnju da nije u pitanju Honda pa sam pogledao, bila je slika veće rezolucije.starac vujadin napisao:Nije CRX, nego hatch...generacija kao moja bivša. Izgleda da je bila malo "namunjena".
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hr ... -u-bolnicu
Ralee napisao:Nista se ne bi desilo da je imao dobose pozadi.

- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Ovo je ED CivicUroš S. napisao:Jel si siguran? EK nije a EG nema rupu za tankovanje na ovom mestu nego pozadi iznad točka, ti si imao EK jel? Ovo bi bio Swift ja mislim? Bilo je u drugoj temi kad mi je Mange skrenuo pažnju da nije u pitanju Honda pa sam pogledao, bila je slika veće rezolucije.starac vujadin napisao:Nije CRX, nego hatch...generacija kao moja bivša. Izgleda da je bila malo "namunjena".
Zveroljube, šta te to udarilo u leđa?
Želim ti brz oporavak!
Želim ti brz oporavak!

Nemam pojma, verovatno sam ledjima udario u vrata jer sam izleteo iz sedista, a pojas me cimnuo nazad. Nisam ni osetio, pojavilo se naredni dan.
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Kao što su Starac i Srbin napisali, Civic 4gen, evo slike pre tragedijeUroš S. napisao:Jel si siguran? EK nije a EG nema rupu za tankovanje na ovom mestu nego pozadi iznad točka, ti si imao EK jel? Ovo bi bio Swift ja mislim? Bilo je u drugoj temi kad mi je Mange skrenuo pažnju da nije u pitanju Honda pa sam pogledao, bila je slika veće rezolucije.starac vujadin napisao:Nije CRX, nego hatch...generacija kao moja bivša. Izgleda da je bila malo "namunjena".