Sport
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Sport
Stefan Markovic sto se mene tice moze do kraja prvenstva da se zajebava. Danas je dobio tekmusteva_anya napisao:Niko od nasih ne moze da cuva Bogdanovica kao sto ga je Markovic cuvao u 2.poluvremenu.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Steta za to, steta i sto je Spanovicka osvojila samo bronzu.
Valjda ce danas ona dvojica u kajaku/kanuu da uzmu zlato.
Kosarkasi sad treba da demoliraju Australiju. Spanija pocinje da cepa, bice interesantno gledati ih protiv Amera.
Ne znam kakve su nam sanse danas u odbojci protiv USA, ali svejedno treba pobediti.
Valjda ce danas ona dvojica u kajaku/kanuu da uzmu zlato.
Kosarkasi sad treba da demoliraju Australiju. Spanija pocinje da cepa, bice interesantno gledati ih protiv Amera.
Ne znam kakve su nam sanse danas u odbojci protiv USA, ali svejedno treba pobediti.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Šteta za Ivanu Španović...imala je bez problema 7,15-7,20 u nogama...prestup od 1cm kada joj je skok bio perfektan. Krivo mi je jer je devojka baš bila spremna.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Manje više ona gubi od njih dve na svim najvažnijim takmičenjima, a pobeđuje ih na mitinzima.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kvota na Spance je 9. Mislim da uopste nije nemoguce da ih deknu.Laki021 napisao:Spanija pocinje da cepa, bice interesantno gledati ih protiv Amera.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne znam sta nasi igraci filozofiraju i ne idu u NBA na vreme.
Greota je sto Teodosic nije otisao u NBA pre 4-5god, tamo bi se on vrhunski snasao siguran sam, sad mu je vec kasno.
Bogdanovic treba momentalno, mrsh u NBA.
I Bjelica je zakasnio zestoko, bili bi duplo bolji igraci da odu kad treba.
Greota je sto Teodosic nije otisao u NBA pre 4-5god, tamo bi se on vrhunski snasao siguran sam, sad mu je vec kasno.
Bogdanovic treba momentalno, mrsh u NBA.
I Bjelica je zakasnio zestoko, bili bi duplo bolji igraci da odu kad treba.