Takovska je od pocetka, pa do kraja, od Cvijiceve, pa do Kneza Milosa super, ima 2 blage neravnine kada se spustas( jedna ta rupa od onog malog metalnog govanceta koji ne znam za sta sluzi, nije saht, bas kod Botanicke Baste) i losiji prelaz preko sina u Dz Vasingtona. Cvijiceva ti ide pravo, do Zdravka Celara, desno kada skrenes kod bivseg Verana, sve to je Takovska, do Trga Nikole Pasica, odakle se nastavlja Kneza Milosa.
Decanska i Despota Stefana se takodje ne kose, to tu je Brace Jugovica, ali kao sto sam i rekao, taj deo na koji ti mislis je malo losiji u smeru ka Trgu, i to samo desna traka.
Tadeusa Koscuska je sredjena vec jedno godinu dana minimum.
Svetogorska mislim da ti ne znas koja je ulica, to je ulica od Takovske, do Nusiceve, odakle krece Makedonska, a ravna je kao pista.
Ti mozda mislis na Ilije Garasanina, ulica ispod Tasa i 5. gimnazije, koja opet nije u losem stanju, samo ima dosta lezecih, a mozda mislis na deo ispod parka koji se nalazi ispod Pravnog faksa, koji je takodje sredjen jedno 2 godine, od kada su zabranili skretanje levo iz Beogradske u Ilije Garasanina.