Zanimljivi oglasi
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Zanimljivi oglasi
Nisi nesto dobro razumeo. Peonta je bila u tome da nisam bas siguran za 3-4 godine koji ce vise vredeti.
BTW, meni je Auris ruzan, ali mi se ni Megan ne svidja.
BTW, meni je Auris ruzan, ali mi se ni Megan ne svidja.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
I ti si mogao da kupiš dizel BMW koji "manje" gubi na ceni, ali nisi.
A mogao je i trotinet da koristi, ali nije.
Stavrno Delija kako te nije sramota da komentarises da li ce Megane ili Auris bolje drzati cenu?
Stavrno Delija kako te nije sramota da komentarises da li ce Megane ili Auris bolje drzati cenu?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Evo, sad me je sramota 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Laki, ne kaki. Znate da se prosipate "merak nema cenu" a ovamo cinično o post prodaji.
To me podseća na Švabu koji je savetovao moju majku da kupuje jučerašnji hleb, jer je jeftiniji i manje se troši, a u Dalmaciju dolazio Mercedesom.
To me podseća na Švabu koji je savetovao moju majku da kupuje jučerašnji hleb, jer je jeftiniji i manje se troši, a u Dalmaciju dolazio Mercedesom.
Dobro, aj u ovom slucaju, koji je merak kupiti Aurisa?
Da li taj auto spada u grupu onih koji se kupuju zbog meraka.
Objasnjavali smo coveku da ga Megane zapravo i pored vece startne cene izadje jeftinije, jedan od komentara i argumenata je bio da ce i u postprodaji vredeti vise, ovo je Delija doveo u pitanje (ne vidim cinizam). Tako da uopste ne kontam sta ti osporavas i sa kim se i oko cega raspravljas.
Da li taj auto spada u grupu onih koji se kupuju zbog meraka.
Objasnjavali smo coveku da ga Megane zapravo i pored vece startne cene izadje jeftinije, jedan od komentara i argumenata je bio da ce i u postprodaji vredeti vise, ovo je Delija doveo u pitanje (ne vidim cinizam). Tako da uopste ne kontam sta ti osporavas i sa kim se i oko cega raspravljas.
Megan je lepši od Aurisa. A kvalitet im je tu negde.
Megan je u svemu bolja kupovina od Aurisa, osim onima koji više misle na druge(onima kojima će ga prodati) nego na sebe dok će ga voziti.
Pa je Delijin post o padu vrednosti ciničan, jer i sam vozi auto iz gušta a ne iz računice.
Pa je Delijin post o padu vrednosti ciničan, jer i sam vozi auto iz gušta a ne iz računice.
Ma ovde ce vise vredeti Megane i za 4-5god, definitivno je bolja kupovina.
U interesantnom smeru otisla ova tema, Aviator krenuo da se raspravlja o necemu, ostaje nejasno i o cemu, onda Ivan ulece u pokusaju da poentira zbunjeno sutira na svoj gol i postize autogol, Petar njegov navijac na to ushiceno aplaudira
Sjano i zabavno
Uglavnom ono sto je bitno na kraju mislim da se svi slazemo da je mnogo bolje uzeti Megane-a, tako da ocekujem dosta novih Meganea na forumu u narednom periodu.
U interesantnom smeru otisla ova tema, Aviator krenuo da se raspravlja o necemu, ostaje nejasno i o cemu, onda Ivan ulece u pokusaju da poentira zbunjeno sutira na svoj gol i postize autogol, Petar njegov navijac na to ushiceno aplaudira

Sjano i zabavno

Delijin post je samo bio komentar na ovo.Xepoj87 napisao:za dosta vise ces ga prodati za par godina, zato sto ce i dalje biti aktuelan,
Uglavnom ono sto je bitno na kraju mislim da se svi slazemo da je mnogo bolje uzeti Megane-a, tako da ocekujem dosta novih Meganea na forumu u narednom periodu.
Upravo tako, Aviator uzeo da se raspravlja sa samim sobom.
Niti je Delija rekao da je Auris bolji, niti da je Megane bolji, samo je rekao da nije siguran da ce Megane drzati cenu bolje od Aurisa, to jest da ce se skuplje prodati kao polovan, posto Megane i nije bas poznat po drzanju cene u svojoj klasi a ne da kaze kako je Megane sranje i sta ti ja znam, to je vecini bilo odmah jasno.
Naravno, mislim da nije u pravu, jer je Megane 2-3 godine mladji i noviji model, pa cak i ako vise gubi na ceni, nema sanse da nadoknadi toliku razliku u godistu.
Niti je Delija rekao da je Auris bolji, niti da je Megane bolji, samo je rekao da nije siguran da ce Megane drzati cenu bolje od Aurisa, to jest da ce se skuplje prodati kao polovan, posto Megane i nije bas poznat po drzanju cene u svojoj klasi a ne da kaze kako je Megane sranje i sta ti ja znam, to je vecini bilo odmah jasno.
Naravno, mislim da nije u pravu, jer je Megane 2-3 godine mladji i noviji model, pa cak i ako vise gubi na ceni, nema sanse da nadoknadi toliku razliku u godistu.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Ne znam samo od kad su Toyota i Reno slični po kvalitetu. I koji to Reno bolje drži cenu od bilo koje Toyote?
Pošto brzopleto čitate tudje postove ni ne čudi me ovo.
Ko je i gde rekao da Reno bolje drzi cenu? Nemoj sada i ti sa sobom da se svadjasivica122 napisao:Ne znam samo od kad su Toyota i Reno slični po kvalitetu. I koji to Reno bolje drži cenu od bilo koje Toyote?

Megane i Auris su dosta slicno ocenjeni po pouzdanosti.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Laki naivno samo sebi zakucava autogolove I racuna kao svoje poene, doduse jako nevesto I konstantno spinujuci 
Sada ti kao detetu trebam crtati poentu, cba...
Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Sada ti kao detetu trebam crtati poentu, cba...
Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka
Crtaj pa ces skontati sta si napisao.