Mrzi me da se svađamXepoj87 napisao: Ko je i gde rekao da Reno bolje drzi cenu? Nemoj sada i ti sa sobom da se svadjas
Megane i Auris su dosta slicno ocenjeni po pouzdanosti.

Mrzi me da se svađamXepoj87 napisao: Ko je i gde rekao da Reno bolje drzi cenu? Nemoj sada i ti sa sobom da se svadjas
Megane i Auris su dosta slicno ocenjeni po pouzdanosti.
O kakvom "cinizmu" pricas, jbt? Prokomentarisao sam Herojev post i to je to.aviator napisao:Pa je Delijin post o padu vrednosti ciničan, jer i sam vozi auto iz gušta a ne iz računice.
Altair napisao:"Vučić sindrom" je odavno zavladao na ovom forumu. Diskutovanje sa zamišljenim oponentom oko stava koji niko nije izrekao
Nekome je trebalo citavih 256 km da ga odvali
OPEL Vectra 2.6i V6 Sport, 6.2001 / 98'200 km, CHF 1'500.–somi-car napisao:http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 6-elegance
Ne znam da li je neko ovo ranije okacio, ali ja sam odusevljen....
Motor:
Benzin
2597 cm3
132/179 (kW/KS)
Oprema:
Grejaci sedista
- Xenon svetla
- Prksalice farova
- Elektropodesiva sedista
- Digitalna klima
- Elektricni podizaci svih stakala
- Multifunkcionalni volan
- Cd muzika
- Bord racunar
- ESP
- Parking senzori
A Laza se u apsolutnom zanosu divi svojim postovima jer misli da prosipa vanvremensku mudrost.Laki021 napisao:U interesantnom smeru otisla ova tema, Aviator krenuo da se raspravlja o necemu, ostaje nejasno i o cemu, onda Ivan ulece u pokusaju da poentira zbunjeno sutira na svoj gol i postize autogol, Petar njegov navijac na to ushiceno aplaudira
Sjano i zabavno