Došlo vreme za novi auto
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Došlo vreme za novi auto
Sada ostaje da vidimo po kojoj ce se ceni pojaviti Aksentije... Zivo me zanima.
TapaT
TapaT
Kolika je ta kamata na 7 godina?
Ne računajući servise
TT
Ne računajući servise

TT
- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Ja mislim da će da zveknu 3.990 evra
Kamata kod moje banke bi za kredit bila nešto malo preko 1.500 evra.
Kamata kod moje banke bi za kredit bila nešto malo preko 1.500 evra.
Fina kupovina i resen problem starog auta.
Super je sto sada daju i rezervni tocak, ja sam nekada dobio samo set za reparaciju.
Kasko bez ucesca kradje je obavezan, jer samo cena fara je reda velicine 170,000 rsd ali za one sa led-om, a zamena soferke je koleginog prijatelja na Ceedu kostala 900 eur.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Super je sto sada daju i rezervni tocak, ja sam nekada dobio samo set za reparaciju.
Kasko bez ucesca kradje je obavezan, jer samo cena fara je reda velicine 170,000 rsd ali za one sa led-om, a zamena soferke je koleginog prijatelja na Ceedu kostala 900 eur.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Sta je presudilo u korist kije ? Mislio da je i30 bolja kupovina. Meni se bar cinilo bez detaljne analize
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Voziću ja ipak ovog Puntića još neko vreme.ikac2000 napisao:Kasko bez ucesca kradje je obavezan, jer samo cena fara je reda velicine 170,000 rsd ali za one sa led-om, a zamena soferke je koleginog prijatelja na Ceedu kostala 900 eur.

TT
Verovatno staro za novo.swemir napisao:Sta je presudilo u korist kije ? Mislio da je i30 bolja kupovina. Meni se bar cinilo bez detaljne analize
I 84 rate
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Aj nek je sa srecom i ocekujemo predstavljanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
"Fun" je osnovna oprema?
@sasa, kasko za ceed je prilicno povoljan, tako da nemas brige koliko kosta far ili soferka..
@sasa, kasko za ceed je prilicno povoljan, tako da nemas brige koliko kosta far ili soferka..
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Brzo si prelomio, svaka čast.
Verovatno su bolji uslovi kupovine presudili u korist Kije. Inače je ceed više po mom ukusu od i30, tako da mi se dopada izbor. Vozio sam pro_ceed na testu, doduše s drugim motorom, ali generalno zamerku na taj auto zaista nemam.
Ako dolaziš u Kia Motors na novosadskom putu javi se, ja sam tu blizu, da popijemo piće. 061 30 34 675
Verovatno su bolji uslovi kupovine presudili u korist Kije. Inače je ceed više po mom ukusu od i30, tako da mi se dopada izbor. Vozio sam pro_ceed na testu, doduše s drugim motorom, ali generalno zamerku na taj auto zaista nemam.
Ako dolaziš u Kia Motors na novosadskom putu javi se, ja sam tu blizu, da popijemo piće. 061 30 34 675
Posetite www.garaza.rs !
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Možda grešim, ali, meni se čini da si jeftino dao Accenta...
Da li si uzeo Kiu samo zbog otkupa auta ili ima još neki razlog?
Da li si uzeo Kiu samo zbog otkupa auta ili ima još neki razlog?
I ja mislim bar još 300 evra.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Vozio sam se u novom proceedu sa 1.4 motorom i jeste da to ide ali se mora i poterati da bi islo. Kvalitet sedista je zadovoljavajuci, ali su mi plastike na vratima bile slabijeg kvaliteta. Nadam se da si probao auto i zadovoljan kvalitetom. Ali ako je vec finansijski kia povoljnija od drugih kandidata onda naravno da treba biti prvi izbor. Razlika u kvalitetu unutrasnjosti ostalih kandidata ne verujem da je primetna.
Ja nisam naso na koliko su mu procenili Accenta.pedja napisao:Sada ostaje da vidimo po kojoj ce se ceni pojaviti Aksentije... Zivo me zanima.
TapaT