Crna Gora kolima
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Crna Gora kolima
Prilaz onoj plaži (Paradise) je vrlo čudan. Mi smo bili proletos. Možete zamisliti kako to izgleda kada je pusto. Okolo neke njive, ovce pasu, pravi eko ambijent 

Jeste, ujutro dolaze ribari...member napisao:Bio sam tamo pre 3godine ali nije bilo ovako uredjeno. Sad je mnogo lepše.
Jel još uvijek ima da se kupi riba sa barki oko 7h u BD?
Inace i smestaj im je super. Mi dodjemo na celodnevni boravak i iznajmimo apartman iako ne ostanemo da nocimo posto imaju apartman sa svojim bazenom pa se dobija vrhunska privatnost... Od sadzaja se jos iskoristi rentiranje glisera da se obidje par obliznjih plaza, mamula i plava spilja, ode na ronjenje....
Uglavnom jedan od boljih lokaliteta koje treba obici u CG.
Paradise je super ali mi je Dolcinijum i dalje favorit sto se tice velike plaze.pedja napisao:Prilaz onoj plaži (Paradise) je vrlo čudan. Mi smo bili proletos. Možete zamisliti kako to izgleda kada je pusto. Okolo neke njive, ovce pasu, pravi eko ambijent
Goblen jesi li bio tamo u onoj uvali pre Žanjuca, Dobreč se zove. Tamo se isto dobro jede, samo je skupo. Uglavnom dolaze neki budžovani gliseruma i jahtama.
Jesam, bas ovaj put sam uzeo kanu i veslao sa sinom...
U principu i u ribarskom selu su 70% gostiju sa jahti i klijentela je bas jaka.
Meni se od tih uvala jako svidjaju Rose i Bigova (isto fantasticna riba)
U principu i u ribarskom selu su 70% gostiju sa jahti i klijentela je bas jaka.
Meni se od tih uvala jako svidjaju Rose i Bigova (isto fantasticna riba)
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Tek možda sledeće godinePiros napisao:Nisam znao za Zlatibor i da se mora kroz Cacak.
A zar ne bi trebalo uskoro da otvore autoput Ljig- Preljina ?

Vučko rekao da neće da otvara jednu traku, 25 avgusta, kad je po planu trebalo...
Po količini preostalih radova, po mojoj slobodnoj proceni još bar 2-3 meseca...
A plus, treba da uklope kad vučku treba reklama, a sad mu definitivno ne treba...
Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Na mene je veći utisak ostavila slojevito ledena voda i osrednje/pološe rave u odnosu na jahte.nikaragva napisao:Dobreč se zove. Tamo se isto dobro jede, samo je skupo. Uglavnom dolaze neki budžovani gliseruma i jahtama.
Klopa i usluga vrhunske, cene kao i svugde za takvu ponudu.
Jbt moj kraj se urbanizuje... Krašići ruleZZ
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Koje su cene na takvim mestima?
Cene cega?
Nekretnine, nocenje, hrana, pice, plaza?
Nekretnine, nocenje, hrana, pice, plaza?
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Cene za turiste, znači klopa, piće, noćenje... Ne moraš u tačno u evro, samo uporedi sa redovnm cenama u BD.
Pa cene su kao u boljim restoranima po BD.
Mozes da prodjes sa 30e po osobi a mozes da potrosis i neograniceno.
Evo konkretno poslednji put sam platio rucak za 4 osobe oko 200e a porucili smo brancin, gambore, rizoto sa plodovima mora (sa prstacima), dezert, samo jedno vino na casu i ostalo su sokovi.
Dok sam pre toga isto rucak za 4 osobe platio preko 600e ali smo porucili par boca boljeg vina i jeli smo grdobu u sosu od tartufa.
Dobro je sto kad dodjes ne placas ni parking, ni lezaljku, ni dodatne sadrzaje poput korisenja kanua... u obavezi si samo da rucas. Rezervacija je obavezna i sada se ceka 3-4 dana a vikendom tesko. A vecina gostiju su jahtasi.
Mi praktikujemo da iznajmimo apartman sa bazenom i onda dobijes pravu privatnost i celodnevni ugodjaj.
Renta tog apartmana izadje 300e
Mozes da prodjes sa 30e po osobi a mozes da potrosis i neograniceno.
Evo konkretno poslednji put sam platio rucak za 4 osobe oko 200e a porucili smo brancin, gambore, rizoto sa plodovima mora (sa prstacima), dezert, samo jedno vino na casu i ostalo su sokovi.
Dok sam pre toga isto rucak za 4 osobe platio preko 600e ali smo porucili par boca boljeg vina i jeli smo grdobu u sosu od tartufa.
Dobro je sto kad dodjes ne placas ni parking, ni lezaljku, ni dodatne sadrzaje poput korisenja kanua... u obavezi si samo da rucas. Rezervacija je obavezna i sada se ceka 3-4 dana a vikendom tesko. A vecina gostiju su jahtasi.
Mi praktikujemo da iznajmimo apartman sa bazenom i onda dobijes pravu privatnost i celodnevni ugodjaj.
Renta tog apartmana izadje 300e
Zbog radova koji je sad najbolji put do BGa? Mada idem noću pa svakako će bit manje gužve i čekanja al svejedno.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Sent from my D6503 using Tapatalk
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Goblin, zašto svi plove pod zastavom nekog ostrvca iz UK, neplaćanje poreza, šta?
Kajmanska ostrva. Najniži porez za jahte. Mislim da je tamo najviše registrovanih jahti iz celog sveta.