Crna Gora kolima
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Re: Crna Gora kolima
Ne, nisu Kajmanska, nepoznato ostrvce blizu Engleske.
Jersey ostrvo u Lamansu.
- Captain Slow
Mislim da nije ni to, ali sačekajmo Goblina da kaže koje ostvo je u pitanju.
U Portu su svi sem Šećerka pod tom zastavim.
U Portu su svi sem Šećerka pod tom zastavim.
Imas nekoliko "egzoticnih" destinacija koje su najbolje za registraciju jahti zbog izbegavanja poreza i svih ostalih dadzbina.
Ja sam moj brod registrovao u Delwere. Tamo sam otvorio firmu i na svoju firmu registrovao brod koji sam kupio nov i nisam platio apsolutno nikakve dadzbine. A pored toga, firma moze da se koristi i za druge finansijske olaksice (malverzacije) u poslovanju, sto radi 99% vlasnika takvih firmi...
Ja sam moj brod registrovao u Delwere. Tamo sam otvorio firmu i na svoju firmu registrovao brod koji sam kupio nov i nisam platio apsolutno nikakve dadzbine. A pored toga, firma moze da se koristi i za druge finansijske olaksice (malverzacije) u poslovanju, sto radi 99% vlasnika takvih firmi...
Banana država... Msm, taj Delwere 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ista procedura i za cetvorotockase?
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Podpises u delwer i ne placas nikakve dadzbine ni namernice.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Jel se misli na državu Delaware u SAD?
Ne nego na delwer.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Gde je to?
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Captain Slow
Nisam ja ni sumLJao u Goblna da je našao rupu u zakonu, nego me zanimalo to ostrvo
Nazalost nije izvodljivo, pokusao sam, ali ima citav niz drugih mnogo izplativijih kambinacija.shandu90 napisao:Ista procedura i za cetvorotockase?
Mada dosta mojih drugova voze automobile na USA table tako sto su registrovali firme u NY (ima nas covek koji sve zavrsava) i onda kupuji auta i registruju ih na USA table na svoju firmu i prebacuju ih ovde brodom, normalno ih voze i kad im dosade opet ih vracaju u ameriku, prodaju normalno kao polovnjak i kupuju nova...
Jedini dodatni trosak je taj transport, medjutim uvek se napuni jos necega pa se put cak i isplati ali zato je auto drasticno jeftiniji + manji troskovi za reg i osiguranje.
Desavalo se da ih negde policija malo i cima ali u principu prolaze bez problema.