Dobro veče
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Pa minimalno 15 stepeni - sto znaci da je tokom dana preko 20 stepeni.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa mozes da se javis da popijemo pice u Amsterdamu kada prolazis. A i Groningen je kraj sveta 
Ne bi mogao ni ja da zivim u NL, ali moram
bar je vreme idealno da se radi. Eco trenutno je 32c

Ne bi mogao ni ja da zivim u NL, ali moram

Hteo sam sa devojkom da dođem neki vikend (petak-nedelja) u Amsterdam avionom. Računali smo po 400-450 evra sve da nas košta, je l to moguće? Vidim da su hoteli skupi pa sam gledao na airbnb i tamo ima jeftinijih stvari ali sve u okolini Amsterdama. To valjda nije toliki problem, računam ima normalan prevoz? Može neki savet?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Pa prvo nadjes wizzair (http://www.wizzair.com) let Beograd - Eindhoven, cene pocinju od 85eur povratne, prevoz do / od Amsterdama je jos jedno 40 eur po osobi, a hotela (preporucujem da pogledas na http://www.bookings.com) imas kod mene blizu u Amsterdamu vec od 45 eur dvokrevetna za noc(pristojan hotel sa dobrom vezom sa centrom), e naravno mora da ti se sve uklopi da bi imao takve cene, znaci moras bar mesec, dva unapred da izplaniras i rezervises / kupis. Kada budes konkretno trazio javi se...
Evo ovo je taj hotel blizu mene http://www.booking.com/hotel/nl/tiamste ... ype=total&
Evo ovo je taj hotel blizu mene http://www.booking.com/hotel/nl/tiamste ... ype=total&
Poslednja izmena od ljuba u 24 Avg 2016, 17:50, izmenjeno 1 put ukupno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Hvala na pozivu, drugarljuba napisao:Pa mozes da se javis da popijemo pice u Amsterdamu kada prolazis. A i Groningen je kraj sveta
Ne bi mogao ni ja da zivim u NL, ali morambar je vreme idealno da se radi. Eco trenutno je 32c

Uvek je na trku-frku, tako da ni sa kumom ne stignem da se vidim.
Malo karikiram, ali klima mi bas i ne prija. Vecina drugih stvari su druga dimenzija u odnosu na nas.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
@ljuba , hvala ti. Ja bezveze tražio za 1-3 septembar na bookingu i ništa ispod 80-100 evra nisam mogao da nađem. Možda nešto nisam dobro filtrirao. Hvala još a kad budemo odlučili koji ćemo vikend javljam se

Klima i nije losa posto je temperatura uvek konstantna, leti ide oko 20c plus minus 5c a zimi 5c plus minus istih 5c, sa retkim snegom. Jedino vapimo za suncem, a i vlaga nije zanemarljiva. Ovde je vec na 30c jako tesko vreme... Ja hteo da se preselim na Antile (karibe, pricaju Holandski, deca nemaju lroblema skolom) ali ....
Ps: vazno je samo dovoljno unapred planirati....
Ps1: najbolja klima u Nl je septebar/oktobar onda pocinju vetrovi i kise (mada ne mora da znaci
)
Ps: vazno je samo dovoljno unapred planirati....
Ps1: najbolja klima u Nl je septebar/oktobar onda pocinju vetrovi i kise (mada ne mora da znaci

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ako vam je do klime, idite na Novi Zeland 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Tamo je dobro samo na severu severnog ostrva (Auckland). Što se ide južnije, sve više liči na ovu holandsku varijantu. 

Ђенерал Јанковић
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Cemu sluzi ona kamera kod Kaldija na nbg sto pise da snima 24h?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ničemu.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Danas je nesto zagledam, cini mi se da su tu nesto novo stavljali. Ranije si mogao i po izgledu da vidis da nije nista.
Mada pre je nisam zagledao ovako detaljno ko danas
Mada pre je nisam zagledao ovako detaljno ko danas

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Samo psihološki efekat.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ja vise na Studio B ne verujem ni u vremensku prognozu.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .