BMW - generalna tema
Re: BMW - generalna tema
Bolje da ne gledaš, taj deo nije pokriven produženom garancijom. 
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jbg, edit-ovao sam post dok si kucao, pa je tvoj izgubio smisao... 
Cek da vrnem
Cek da vrnem
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Nemanja987
- Pridružio se: 28 Mar 2013, 20:46
Ne mogu zaista da se nastavljam, napravio sam računicu po goblinovoj informaciji za xdrive, na osnovu jednog servisa, čini mi se da imaju još dva ili tri ovlašćena u Srbiji, doduše dosta manja. Nisi odgovorio, počeo si da vređaš i prozivaš umesto toga.
Pitanje ostaje pa ako bilo ko ima odgovor, voleo bih da znam. Koliko xdrive petica (F10/11, može i E60) se vozi u Srbiji i koliko ih ima probleme sa pogonom?
Ne nadam se da ću promeniti nečije mišljenje ali se neću ustručavati da reagujem na očigledno izmišljanje i besmislice. Mislim da je to ok. Ne može se baš svašta pisati.
Pitanje ostaje pa ako bilo ko ima odgovor, voleo bih da znam. Koliko xdrive petica (F10/11, može i E60) se vozi u Srbiji i koliko ih ima probleme sa pogonom?
Ne nadam se da ću promeniti nečije mišljenje ali se neću ustručavati da reagujem na očigledno izmišljanje i besmislice. Mislim da je to ok. Ne može se baš svašta pisati.
- Delija
- Kontakt:
O kom Radulovic servisu tacno je rec - Novi Sad ili Beograd?goblin napisao:Samo u Radulovicu ove godine radili 16 popravni na X-Drive kod novijih petica ali nisu sve bile u garanciji pa je bilo nezadovoljstva. Cene poravke se krecu 6-9.000e
Hocu da nazovem i da proverim informaciju. U NSu mogu i da odem do njih.
I da zavrsim vise ovu glupu diskusiju sa dezurnim trolom i hejterom.
Poslednja izmena od Delija u 24 Avg 2016, 15:40, izmenjeno 3 puta ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Nemanja987
Ne vidim zašto bi ti neko preko telefona to rekao.
Hvala na lepim rečima.
Hvala na lepim rečima.
- Delija
- Kontakt:
A zasto bi njemu ili njegovom prijatelju neko rekao za tacno 16 komada?
Ne nastavljaj da trolujes dok ne cujemo info iz prve ruke.
Mozes slobodno i ti da nazoves ili da odes kod njih - nemam nista protiv.
Bez proverene informacije sve je ovo gomila sranja i prazne price.
Ne nastavljaj da trolujes dok ne cujemo info iz prve ruke.
Mozes slobodno i ti da nazoves ili da odes kod njih - nemam nista protiv.
Bez proverene informacije sve je ovo gomila sranja i prazne price.
- Nemanja987
Pa ovo je sve zabavnije.
Gobline, poligraf, pisana izjava, overa u sudu.
Ne bih ti bio u koži
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
@Delija ima da ti skinu oem tockove I stave raspar dimenzije da ti sjebu xdrive 
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
- Delija
- Kontakt:
Odmah pisem tuzbu trolu 
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

"Bring Money to Workshop"
Samim tim sto neko 'podpise' fakturu za radove u garanciji me tera da sumLjam u celu pricu. Kakva faktura, nema nikakve fakture koja se podpisuje kad imas radove u garanciji.
- Nemanja987
Ne brini, neću dirati plavca, nisam debil.Delija napisao:Odmah pisem tuzbu trolu
Čak se ni ne ljutim na uvrede i ne uzvraćam ih.
- Delija
- Kontakt:
Nije mi ni palo na pamet, sunac mu poljubim 
BTW, smesno je da pominjes "uvrede" sa moje strane za to sto te nazivam trolom i hejterom, a to dokazujes svojim post-ovima u vise tema - a sa druge strane pises o tome da izmisljam nekakve bajke, pri cemu nemas bukvalno nijedan razuman argument osim "rekla-kazala", a sto cemo vrlo brzo resiti proverom cinjenica kod Radulovica i to je to.
BTW, smesno je da pominjes "uvrede" sa moje strane za to sto te nazivam trolom i hejterom, a to dokazujes svojim post-ovima u vise tema - a sa druge strane pises o tome da izmisljam nekakve bajke, pri cemu nemas bukvalno nijedan razuman argument osim "rekla-kazala", a sto cemo vrlo brzo resiti proverom cinjenica kod Radulovica i to je to.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Napisah da je dif popravljen, bengula ide ko nova 
Centriranje trapa (prednji i zadnji) 5k rsd.
Na autu mi najvise smeta kvalitet samog enterijera, previse plastike koja krcka na dodir, kao i uzasna eko koža na sedistima koja nemaju nikakvu bocnu potporu.
Sledece sto mi upada u oci je da je u xenon faru, bela plastika dobila crne mrlje. Kao da gori od sunca.
Mislim da to ne bi nikako smelo da se dogadja na autu od 40k € koliko je placen nov.
U voznji je dobar, lako upravljiv, okretan poprilicno.
Svidja mi se volan, dobre je velicine.
Neki minus u voznji je da sa 18" skace kao jarac preko lezeceg i bas tresne preko rupe.
2.0 dizel je poprilicno glasan, ali fino povlaci sa 143ks.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Centriranje trapa (prednji i zadnji) 5k rsd.
Na autu mi najvise smeta kvalitet samog enterijera, previse plastike koja krcka na dodir, kao i uzasna eko koža na sedistima koja nemaju nikakvu bocnu potporu.
Sledece sto mi upada u oci je da je u xenon faru, bela plastika dobila crne mrlje. Kao da gori od sunca.
Mislim da to ne bi nikako smelo da se dogadja na autu od 40k € koliko je placen nov.
U voznji je dobar, lako upravljiv, okretan poprilicno.
Svidja mi se volan, dobre je velicine.
Neki minus u voznji je da sa 18" skace kao jarac preko lezeceg i bas tresne preko rupe.
2.0 dizel je poprilicno glasan, ali fino povlaci sa 143ks.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Kontakt:
Floyd, jel ti krcka M Sport volan kad ga uhvatis za plasticne delove?