Auto sijalice
Re: Auto sijalice
Na Ali par projektora 20 i neki evro. Sijalice ispod 5.
Ima ljudi koji ugrađuju za nešto više love.
Kako god okreneš, više se isplati od kupovine boljih halogenih na redovnoj bazi. Meni mnogo znači da svetli lepo i ne smeta nikome. Halogena ne može da prismrdi dobrom projektoru i xenonu.
Tapatalk
Ima ljudi koji ugrađuju za nešto više love.
Kako god okreneš, više se isplati od kupovine boljih halogenih na redovnoj bazi. Meni mnogo znači da svetli lepo i ne smeta nikome. Halogena ne može da prismrdi dobrom projektoru i xenonu.
Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jeftini balasti mogu da prave zanimljive zajebancije na autu - 20 kV pravi fin EMI, ako nisu dobro oklopljeni.
Vodite racuna o tome.
Meni na Astri je recimo prvi set balasta izludjivao ABS.
Vodite racuna o tome.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
ja sam se zaleteo pa kupio te čajniz sa alija, za tablice, tipa 2$/10 kom, ne vrede ni da ih džabe dele. ili prestanu da rade, ili počnu da trepere i sl. a praktično su radile samo noću, kada i palim kratka svetla. uzeo sam pre toga u lav autu skuplju varijantu, nešto oko 750din, ali je to takođe china fazon (ima ih na aliju potpuno iste), samo lepo upakovano u ambalažu.havijer napisao:Gde/koje da kupim led sijalice za pozicije i tablicu a da traju što duže?

za pozicije je dosta hvaljena philips t10 led, 12 godina "lifetime" piše na ambalaži.

Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Piše na ambalaži, ali garancije svakako nema.
Za kućne sijalice (eglo LED) sam dobio pisanu garanciju, ali za auto nema...
Za kućne sijalice (eglo LED) sam dobio pisanu garanciju, ali za auto nema...
Hvala noodles pogledaću Narvine.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Dobro je znati. Tnx.Delija napisao:Jeftini balasti mogu da prave zanimljive zajebancije na autu - 20 kV pravi fin EMI, ako nisu dobro oklopljeni.
Vodite racuna o tome.
Do sad nije bilo problema, jeste jeftino to sve ali nije najjeftinije. Na Alfi je Bear. Za tu kintu mogu biti prezadovoljan.
Sad čekam ove od ispod 5 evra.

Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Da li je neko skoro probao nove sijalice od philipsa white vision 4300k?
- noodles
ja sam pre neki mesec stavio philips white vision, 4300k. sijalice su prva liga. philips ih reklamira kao "intense xenon white effect". svetlo je skoro idealno čisto belo, možda promil ili dva žutog. ni "p" od plavog, iako je 4300k na skali, tu negde na granici belog i plavog. noću je uživancija, a pogotovo su dobre kad su loši uslovi, kiša+noć. u kutiji se dobiju i gratis pozicije (staklo im je plavo), koje takođe sijaju skoro belo i dosta jače od standardnih, pa u paru sa h7 daju odličnu kombinaciju. sijalica nije jeftina, oko 3200 u altiosu, par h7 + 2 pozicije gratis.
imaš ovde odličan test, kako izgledaju u faru i u uslovima vožnje:
https://youtu.be/a-nqj9-IBhk
vožnja u lošim uslovima:
https://youtu.be/5-PL6NUyXvo
ovako kod mene izgledaju u faru:
https://youtu.be/qUL4jN3SDSY
imaš ovde odličan test, kako izgledaju u faru i u uslovima vožnje:
https://youtu.be/a-nqj9-IBhk
vožnja u lošim uslovima:
https://youtu.be/5-PL6NUyXvo
ovako kod mene izgledaju u faru:
https://youtu.be/qUL4jN3SDSY
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- noodles
kad smo već kod sijalica, još jedna odlična stvar od philipsa, silver vision, py21w, za migavce. ko ima žutu sijalicu u faru, može da je zameni ovom, koja ima neki srebrni premaz, pa vizuelno u faru se ne vidi žuto, a kad svetli, naravno, bije žuto sve u 16. 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Imam takve Osram na Škodi od 2010. a ima i kineskih za 300 din par.
ja sam dugo kupobao osram najtbrejker neke najbolja verzija i crkavale su na 4-5 meseci. Onda sa pop..eo i kupio par no name na pumpi i eto prodje vise od godine i jos traju
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Meni pre par dana crkao još jedan Osram. Da ih ispucam sve i nikad više da ih ne kupujem. Ne sastave ni godinu dana.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Meni NB+ trajale oko godinu i 8-9 meseci koliko se sećam. Zavisi dosta od auta. A i imam DRL.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Meni Osram Long Life izdržale 2.5 godine, tj jedna je crkla posle tog vremena a druga evo sastavlja i treću godinu. Odlične što se mene tiče. Obične Osram su mi crkavale za godinu.passenger napisao:Meni pre par dana crkao još jedan Osram. Da ih ispucam sve i nikad više da ih ne kupujem. Ne sastave ni godinu dana.
p.s. Nateraćete na kraju i mene da probam neke od tih "giga-mega-sega" sijalica...

Na kutiji Osram NB i pise da traju 6 meseci :-D
Sent from my LG-D802
Sent from my LG-D802