Renault Megane 1.2 tce 130
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Renault Megane 1.2 tce 130
Pa valjda su ovi u osnovnom paketu preklopivi rucno, sunac mu poljubim 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Nikad nisam imao senzore na autu, cak ni na superbu ni na alfi 166, ali na svim testovima megana redovna glavna zamerka je katastrofalna preglednost nazad pa sam skontao da senzori mozda nisu tako losa stvar, pogotovo sto dolaze sa prednjim zajedno. Ipak je fabrika fabrika. A nije ni megane vise mali auto.
A elektro sklopivi retrovizori su mi uvek bili veoma cool stvarcica.
A elektro sklopivi retrovizori su mi uvek bili veoma cool stvarcica.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Darko
Ljudi jedno pitanje, kad tad bih voleo da ugradim neku lepu aftermarket touch multimediju.. Najveci problem je postojanje "bledne" za odredjeni model automobila. Sta mislite s obzirom da je megane velikoserijski automobil, trebalo bi se nekad pojaviti neko resenje za njega?
- Day Walker
Da ti ipak doplatis to dok mozes?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Blendi ce biti,a i moci ce sigurno da se napravi,mada zasto ne OEM navigacija,kolika je doplata ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Darko
Da bi se uzela fabricka multimedija, mora da ide u paketu sa led ekranom ispred vozaca, i uz to da se uzme jos i dodatno automatska klima i sve zajedno izadje 1300e.. Kad bi moglo da se razbije na rate mozda bih i razmislio, ali uzeo sam takvo finansiranje da sve sto dodam na auto ide mi automatski u ucesce a to mi nikako ne odgovara. Zbog toga sam i odustao od intens paketa opreme koji je to sve imao ukljuceno.
A video sam da ima dobrih android multimedija, pa ako bi se nekad mogla uzeti blenda bas za ovaj auto, kasnije bih ugradio neki fin uredjaj, vise zbog vizuelnog dozivljaja nego sto mi treba navigacija ili neke opcije.
A video sam da ima dobrih android multimedija, pa ako bi se nekad mogla uzeti blenda bas za ovaj auto, kasnije bih ugradio neki fin uredjaj, vise zbog vizuelnog dozivljaja nego sto mi treba navigacija ili neke opcije.
- Day Walker
Nemoguce bre da nema samo doplata za multimediu
Koji su supci u resou ako te obavezuju da uzmes jos 10 stavki da bi imao multimedu.

Koji su supci u resou ako te obavezuju da uzmes jos 10 stavki da bi imao multimedu.

Brzine idu u H-a !!!

- Darko
Nema. Bio sam u salonu da pitam. I u cenovniku dodatne opreme pise isto. Recimo moras da uzmes i auto-klimu od 500e i senzor za kisu (koji je sranje kod renoa) iako neces.
Nadam se da ce dogodine nesto izadji za megane 4.. Problem je sto on ima komplikovanu konzolu pa ce morati bledna bas da ide oko klime.

Na primer slucajno sam na netu nasao ovo za daciu duster, kosta 300+ eura, cena je skroz pristojna i lepo izgleda. Valjda ce tako nesto biti i za megane

Nadam se da ce dogodine nesto izadji za megane 4.. Problem je sto on ima komplikovanu konzolu pa ce morati bledna bas da ide oko klime.

Na primer slucajno sam na netu nasao ovo za daciu duster, kosta 300+ eura, cena je skroz pristojna i lepo izgleda. Valjda ce tako nesto biti i za megane

Poslednja izmena od Darko u 25 Avg 2016, 16:45, izmenjeno 1 put ukupno.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pa kad je verovatno cela ta maska dizajnirana izjedna, a nemaju "podvarijante", pa ako hoćeš displej - uzmi sve u kompletu.
TT
TT
Na kraju će ti biti žao što nije legao intense, polako se nakuplja opreme u razlici u ceni... Kontam da su finansije bile razlog. Jbg. Mada, i on nema onaj vertikalni ekran već horizontalni i doplata za veći ekran + mape izađe 600 evrića... Ne znam ni sam. Sve kad gledam i sklopim megane kakav bih hteo dođem skoro do cene 1.8 elegance civica koji mi se ipak vise sviđa... Istina, nema beskamatnih 10k što mnooogo znači... Koliki bi mogao biti dodatni popust za RS?
Tapatalked from LG V10
Tapatalked from LG V10
- Darko
Pa da. Finansije su problem. Da moze veci iznos na kreditiranje od 10k eura bez razmisljanja bih uzeo intens jer je savrsen.
Ako imas poznanstvo u salonu. Rs ne postoji ali mislim da bi na Gt line ili Gt moglo jos 1000e na onih akcijskih 1000e.
Ako imas poznanstvo u salonu. Rs ne postoji ali mislim da bi na Gt line ili Gt moglo jos 1000e na onih akcijskih 1000e.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Darko, mislim da je ta multimedija nebitna. I ovako izgleda sasvim dobro i moderno. Sad što nema tablet ugrađen u konzolu, po meni nije nikakav minus. Te multimedije ako se koriste samo odvraćaju pažnju. Za decu možeš montirati njihov tablet pozadi. Navigaciju imaš sad na svakom telefonu. Uzeo si dobar auto, fina oprema, opusti se i uživaj.
Tapatalk @ Desire 626
Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
BleNDa, Dare, kakva bleDNa?
Aj' prvi put kad si napisao - rekoh lapsus, al' drugi put...

Inace, nisu uopste lose te kineske Android mlatimudije, ako mogu da se ubudze.
Aj' prvi put kad si napisao - rekoh lapsus, al' drugi put...

Inace, nisu uopste lose te kineske Android mlatimudije, ako mogu da se ubudze.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...