Beograd
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Beograd
A šta bi proterao kroz stari deo grada? Tj kuda.Heinz napisao:A stari deo grada ko šiša, samo neka se cepa po NBG.
Jedine dve ozbiljne intervencije su, koliko se sećam još sa faxa, metro i neke 4 trake kroz M.Gorkog ali ne znam gde tačno treba da prođe. Ozbiljna bajka

Boringly average, but also perfect for school run mums
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja bih bio presrecan kada bi zakrpili rupe, sahtove, izbocine itd.
Makenzijeva, nije M. Gorkog.Ji 4Tze napisao: A šta bi proterao kroz stari deo grada? Tj kuda.
Jedine dve ozbiljne intervencije su, koliko se sećam još sa faxa, metro i neke 4 trake kroz M.Gorkog ali ne znam gde tačno treba da prođe. Ozbiljna bajka
Mislim na unutrašnji magistralni prsten, NBG će biti sav u asfaltu a sa ove naše strane ništa.
Divno, gde će posla ta vozila? 
Ja sam mislio na ovo: http://www.blic.rs/vesti/beograd/rekons ... ca/3qs1f8g

Ja sam mislio na ovo: http://www.blic.rs/vesti/beograd/rekons ... ca/3qs1f8g
I Juzni bulevar su trebali da probiju do vojslava ilica.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
I da naprave sa Senjaka, kroz brdo, preko Autokomande, put u Sumice, pa kroz tunek do Dunava....

TapaT

TapaT
Treba i most na Autokomandi, da Bulevar Oslobođenja preskače preko kružnog toka. I petlja kod Grčića Milenka.
A oni će pare da ulupaju u šine u Ruzveltovoj, a to je valjda jedina ulica gde može još uvek normalno da se vozi po šinama i da to nikome ne smeta.
A oni će pare da ulupaju u šine u Ruzveltovoj, a to je valjda jedina ulica gde može još uvek normalno da se vozi po šinama i da to nikome ne smeta.
- pedja
- član 001
Cini mi se da je danas (u Bulevaru) u kvaru ostao jedan od onih Eko-elektricnih autobusa, sa linije Vukov spomenik-Belvil.
Jeste, evo ih slike sa foruma http://gspbeograd.net:

Inače, ja se nisam još vozio, ali pišu na tom forumu da je osećaj isti kao u starim ZIU-9 trolejbusima. Znači - jednosmerni motor, što je najlakše za upravljanje (može i bez elektronike), ali nije baš hi-tech. Zato je ovaj kineski Higer par puta jeftiniji od evropskih električnih autobusa. S druge strane, to što umesto akumulatora ima super-kondenzator, jeste velika inovacija. Trebalo bi da ne degradira vremenom kao akumulatori, i da ima dobar kapacitet na niskim temperaturama.

Inače, ja se nisam još vozio, ali pišu na tom forumu da je osećaj isti kao u starim ZIU-9 trolejbusima. Znači - jednosmerni motor, što je najlakše za upravljanje (može i bez elektronike), ali nije baš hi-tech. Zato je ovaj kineski Higer par puta jeftiniji od evropskih električnih autobusa. S druge strane, to što umesto akumulatora ima super-kondenzator, jeste velika inovacija. Trebalo bi da ne degradira vremenom kao akumulatori, i da ima dobar kapacitet na niskim temperaturama.
Ђенерал Јанковић
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Autobus je sabotiran da stane, kako bi se bacila ljaga na Premijera i njegovog malog. 

Širim haos!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- pedja
- član 001
Samo da se prvo dobro uzemlji, posle neka radi sta hoce.
TapaT
TapaT