Grčka
Re: Grčka
Era napisao:Ako misliš da porediš Crnu Goru sa Grčkom, po pitanju lopovluka tu si se prevario.
Da ne pominjem katastrofu, Španiju, Francusku i sl....
U Grčkoj do skora, ovakvi događaju nisu praktično postojali
Postojali ranih 80tih, samo nije bilo interneta da se pise na sva zvona.
Vrlo verovatno i pre i posle toga, lopovi dolaze tamo gde ima sta da se krade i to je svuda.
To je kod nas bila oaza bez ovakvih dogadjaja, nasi lopovi su isli na zapad a po Jadranu. Mislm na SFRJ doba. Nije se ni zakljucavalo tokom dana dok odes na plazu u blizini.
plaćen tekst, nema veze sa istinomtrojanac napisao:Opljačkani, prestrašeni, poniženi: Ispovesti srpskih turista koji su u Grčkoj PREŽIVELI PAKAO
Osim lepog vrenema i plaža, pojedini srpski turisti su tokom ovog leta u Grčkoj osetili i drugu stranu omiljene turističke destinacije - krađe po apartmanima i obijanje automobila.
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/opljac ... li/8eb0q6h
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
+1
Mislim da su i ljudi cesto preopusteni i kao da nisu svesni ko ih sve okruzuje...
Da li tekst izmisljen i placen mozemo da nagadjamo, vrlo moguce. Ali svakako ja mu ne vidim nikakvu poentu, sta su pokusali da postignu?
Da nam kazu kako na nekoj turistickoj destinaciji (nebitno koja) ima lopova? WOW, da nije ovog teksta ne bi smo znali...
Mislim da su i ljudi cesto preopusteni i kao da nisu svesni ko ih sve okruzuje...
Da li tekst izmisljen i placen mozemo da nagadjamo, vrlo moguce. Ali svakako ja mu ne vidim nikakvu poentu, sta su pokusali da postignu?
Da nam kazu kako na nekoj turistickoj destinaciji (nebitno koja) ima lopova? WOW, da nije ovog teksta ne bi smo znali...
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Sinoć i danas sam prrsustvovao vredjanju i psovanju prodavačica u marketia Masutis i Lidl u leptokaribi, od strane nasih turista. Sta da vam kažem....jako ružno i nekulturno. Dok su prodavačice radile svoj posao. Pitam se da li bi to isto radile u Maxiju ili Idei....
Ma treba imati u vidu da sa talasom nasih turista bilo gde, ide i talas nasih lopova. Bilo u Gr bilo u CG. Jos 80-ih sam po Budvi vidjao beogradske pandure i udbase kako ispomazu domacima koji nisu postizavali. To su nasi pilicari, oni pravi rade na veliko gde ima para