Premier League Fantasy
Re: Premier League Fantasy
Nije te usralo,usralo je Sterlinga da odigra ovako danas,jos je i igrac utakmice 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Stanje na tabeli posle treceg kola:

Rezultati u head2head ligi:

Master vaskrsnuo, Milos propo, Stefankmn drzi prvo mesto i novajlija u nasoj ligi koji je krenuo od ovog kola zauzima, razumljivo, poslednju poziciju (Aksicu slobodno se javi, ne ujedamo
).
Rezultati u head2head ligi:
Master vaskrsnuo, Milos propo, Stefankmn drzi prvo mesto i novajlija u nasoj ligi koji je krenuo od ovog kola zauzima, razumljivo, poslednju poziciju (Aksicu slobodno se javi, ne ujedamo

Stvarno si milos,pa ovo nisu azurirani rezultati 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kuzmanovic
E jbg. 5-ica za trud bar.

- Axic
- Pridružio se: 13 Avg 2015, 02:09
- Garaža: Fiat Punto 1.2 16v HLX, Fiat Punto 1.3 16v Multijet Dynamic
Ajde da se i ja javim.
Nisam nesto bas aktivan na ovom forumu, procitam ponekad nesto i tako.
Na ovo cudo od fudbala me nagovorio @stefankmn mada sam se za jedno kolo kasnije prikljucio, zato sam zakucan na dnu tabele.
Evo i SS-a mog sastava

Na ovo cudo od fudbala me nagovorio @stefankmn mada sam se za jedno kolo kasnije prikljucio, zato sam zakucan na dnu tabele.

Evo i SS-a mog sastava

viewtopic.php?f=2&t=3696" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=2&t=3675" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=2&t=3675" onclick="window.open(this.href);return false;
Azurirana je tabela od strane PL

Head 2 Head tabela :

Head 2 Head rezultati :

Classic tabela :

Dream Team ovog kola :

Head 2 Head tabela :

Head 2 Head rezultati :

Classic tabela :

Dream Team ovog kola :

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
U proslom kolu sam ispunio ovosezonski cilj - jedna pobeda. Neocekivano, ekipa je ispunila normu x2 
Ovo je najbolji rezultat ekipe, u novijoj istoriji. Sa obzirom da je ovo prva sezona, rezultat je ujedno i najgori ikada. Samim tim, nema se sta izgubiti
Posle dva kola, napravljene su prve (dve) izmene, jer tim koji dobija ne treba menjati! Cekaj, ipak, ne, ma... Kako god, vazno je ucestvovati, pa nastavljamo da se borimo fer i korektno, jer danas svi igraju fudbal i nema lakih floskula, ovaj - protivnika.
TapaT

Ovo je najbolji rezultat ekipe, u novijoj istoriji. Sa obzirom da je ovo prva sezona, rezultat je ujedno i najgori ikada. Samim tim, nema se sta izgubiti

Posle dva kola, napravljene su prve (dve) izmene, jer tim koji dobija ne treba menjati! Cekaj, ipak, ne, ma... Kako god, vazno je ucestvovati, pa nastavljamo da se borimo fer i korektno, jer danas svi igraju fudbal i nema lakih floskula, ovaj - protivnika.
TapaT
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Kako sam se zajebo za ligu, pise imam free transfer 2 i ja zamenim musu za negreda. I posle toga stoji da imam 1 free i unacim sterlinga umesto alija, ono i dalje stoji free 1. I ja zamenim aguera posto dobio suspenziju 3 utakmice za ibru i pise lepo pre confirm ( 0 points ) i pogledam posle pise - 4 :mad:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Milos nije ime,Milos je lifestyle.
Pa sta si mislio da smo Kuzmanovic (-nosam) i ja (-12 bodova) namerno pogresili sa transferima,da vam damo fore sa bodovima.
Aguero dobio suspenziju ? A greota menjati ga
Pa sta si mislio da smo Kuzmanovic (-nosam) i ja (-12 bodova) namerno pogresili sa transferima,da vam damo fore sa bodovima.

Aguero dobio suspenziju ? A greota menjati ga

- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Rece mi drugar da je aguero dobio 3 utakmice. Jes greota menjati ga ali ako se svako kolo dobija free transfer sklonis ga sad pa ga dovedes ponovo kada se vrati, jedino ako ne postoji sansa da se 2x dovede isti igrac.
Kako da se prikljucim, sve sam obavio.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Jedina taktika, koju sam imao pri odabiru igrača, bila je da ne uzimam Ibru i Aguera.
Ne kažem i da je dobra, ali videćemo.
Ako Mr. Kun lepo zamoli, možda ga i primimo tokom sezone
Ne bih da mi te velike zvezde unose nemir u tim.
Ne kažem i da je dobra, ali videćemo.
Ako Mr. Kun lepo zamoli, možda ga i primimo tokom sezone

Ne bih da mi te velike zvezde unose nemir u tim.
Pedja Jirgen Klop ove lige,ali znamo svi ko je jurio Barda za savete po setalistu,ne bih voleo da odamo identitet igraca,samo cemo diskretno pogledati u smeru korpi za Maxi
Ubacice vas (Rade i Dusan) igra nakon sledeceg apdejta.
Igrate regularno sad kolo pa cim dobijete prve bodove bicete dodati na tabelu.

rade74 napisao:Kako da se prikljucim, sve sam obavio.
Sent from mTalk
Ubacice vas (Rade i Dusan) igra nakon sledeceg apdejta.
Igrate regularno sad kolo pa cim dobijete prve bodove bicete dodati na tabelu.
- Kuzmanovic
"Sad kolo" se igra 10. i 11. septembra moj Milose. 
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Sent from my SM-G900F using Tapatalk