Ne znam koja je merna jedinica za to. Možda 2 Ogija, ne otpadaju točkovi i ne seku se gume?

TT
Slazem se. Pogotovo sto veci deo tog puta preko fruske gore ima po 2 trake u oba smera pa mozes da kombinujes i vozis onom koja je bolja u tom trenutku.Delija napisao: Ali ti rece da je taj put bolji nego onaj prema Irigu. Ne bih rekao.
Ja sam poslednjih par puta za VŠ išao autoputem do zemuna pa novom obilaznicom preko pupinovog mosta i dalje pancevo-vrsac.Delija napisao:Ja najvise popiz*im od puta NS-ZR - od Zablja ka ZR
Sa slika deluje da je daleko od katrastrofalnog puta, jeste krpljeno sto je sasvim uobicajeno i po Evropi na takvim putevima nizeg ranga.Darko napisao:Danas sam prosao jos jednom celu deonicu. Preko fruske gore je osrednje ali prihvatljivo (bolja je traka prema ns), put sabac - valjevo je jos uvek vrhunski. Medjutim taj deo (put 21) od valjeva prema kosjericu je katastrofalan i ono je bruka za jednu evropsku zemlju koja hoce da razvija turizam. Ja sam cesto u auto, ali gorim putem se nisam nikad vozio.
E da i mala deonica puta "175" prema centru divcibara je odlicnog kvaliteta.
Mozda je nekom ovo ok, procenite sami.
Ma da, nikakva drama oko ove piste za formululjubitelj napisao:Sa slika deluje da je daleko od katrastrofalnog puta, jeste krpljeno sto je sasvim uobicajeno i po Evropi na takvim putevima nizeg ranga.Darko napisao:Danas sam prosao jos jednom celu deonicu. Preko fruske gore je osrednje ali prihvatljivo (bolja je traka prema ns), put sabac - valjevo je jos uvek vrhunski. Medjutim taj deo (put 21) od valjeva prema kosjericu je katastrofalan i ono je bruka za jednu evropsku zemlju koja hoce da razvija turizam. Ja sam cesto u auto, ali gorim putem se nisam nikad vozio.
E da i mala deonica puta "175" prema centru divcibara je odlicnog kvaliteta.
Sasvim normalno bi trebalo da se vozi, ovako kako izgleda, u skladu sa ogranicenjem (80 i malo preko) pogotovu sada leti po suvom. Zimi po snegu bi moglo da bude nezgodno usled neravnina ali tada se i sporije vozi inace.
Po takvim putevima sa slike sam se navozao i navozao bez ikakvih problema.
Slazem se, nikakva drama.