Škoda Superb Mk.3
Re: Škoda Superb Mk.3
Jos ta cena iz cenovnika moze malo da se pregovara, tj da se doda nesto od opreme.
Dvojica kolega uzeli Superbe kao low cost, odlican je.
Dvojica kolega uzeli Superbe kao low cost, odlican je.
Klot Superb je kao da je iz Minecrafta ispao 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Evo gledam Avensis za 19900e. Ajde što ide 1.6 atmosferac, već u tom prvom Terra paketu ima manuelnu klimu i samo prednje podizače. Insignija sa sličnom cenom opet isto - manuelna klima, bez zadnjih podizača, bez kožnog volana... Ipak pričamo o najjeftinijim varijantama.Xepoj87 napisao:Nije ni ovo 2005. godina, pa je i tako opremljen auto klot
Dvozonsku klimu sada nema ko ne nudi u standardu, cini mi se, a tek sam izneverovao kada sam video da spominjes naslon za ruku i podizace kao opremu u D segmentu
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Meni se cini da taj novi superb klot ne izgleda bas tako lose, tu ako se u pricu ukljuci doplata za 17 alu felne, prica se menja drasticno.
Kao sto neko rece, Ako klot ukljucuje sve podizace, kozni volan, tempomat..itd.. to je sasvim fina oprema za te pare.
Kao sto neko rece, Ako klot ukljucuje sve podizace, kozni volan, tempomat..itd.. to je sasvim fina oprema za te pare.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
A ima toga jos, pa tu su u klotu elektrosklopivi, automatski zatamnjujuci retrovizori, to vec mislim nema ni dosta premija vise klase (e segmenta ili makar ne do skoro), pa bocni airbegovi, vazdusne zavese i airbeg za kolena takodje je odlicno u klotu, pa senzor za svetla (coming, leaving home, automatsko paljenje farova u tunelu i mraku) opet tesko da je standard, mislim vise nego korektno za tu klasu osim sminke, al jbga skoda...
Sledeci paket, paket vec ima daleko vise sminke, bixenon/led drl, alufelne, hrom detalje i tamna zadnja stakla, a od opreme opreme mislim grejana sedista, parking senzore i trecu zonu za klimu.
Just saying...
Sledeci paket, paket vec ima daleko vise sminke, bixenon/led drl, alufelne, hrom detalje i tamna zadnja stakla, a od opreme opreme mislim grejana sedista, parking senzore i trecu zonu za klimu.
Just saying...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ivan napisao:Verovatno I 7brz dsg umesto 6brz
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Kod benzinaca ide 7 brzina...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Kod mog superba klota prosle generacije u opremi nije bilo tempomata, koznog volana ni preklopivih retrovizora, ni automatske klime. Moglo je naravno sve da se doplati.
Mada i cena je bila dosta niza. Klot superb mk2 je bio od 16.890e.
Mada i cena je bila dosta niza. Klot superb mk2 je bio od 16.890e.
Poslednja izmena od Darko u 31 Avg 2016, 20:12, izmenjeno 2 puta ukupno.
U pravu si, pogledah sada i druge, pa ono jegrujicd napisao:Evo gledam Avensis za 19900e. Ajde što ide 1.6 atmosferac, već u tom prvom Terra paketu ima manuelnu klimu i samo prednje podizače. Insignija sa sličnom cenom opet isto - manuelna klima, bez zadnjih podizača, bez kožnog volana... Ipak pričamo o najjeftinijim varijantama.Xepoj87 napisao:Nije ni ovo 2005. godina, pa je i tako opremljen auto klot
Dvozonsku klimu sada nema ko ne nudi u standardu, cini mi se, a tek sam izneverovao kada sam video da spominjes naslon za ruku i podizace kao opremu u D segmentu

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
@dukens kod jacih benzinaca (2.0tsi 220 i 280) ide 6brz...
Dakle 7brz koji trpi do 400 ili vise torka za jace benzince i dizele...
Dakle 7brz koji trpi do 400 ili vise torka za jace benzince i dizele...

Otkad je u Evropi praksa spominjanje konkurenata?
Sent from my m2 using Tapatalk
Ne znam kako je za volanom ali pošto sam danas imao prilike da se vozim na zadnjem sedištu Talismana Initiale i Superb LK, mogu reći da mi je Talisman za klasu bolji.
Verujem da je Superb bolji za vožnju zbog motorizacije i DSG.
Verujem da je Superb bolji za vožnju zbog motorizacije i DSG.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
I rezervoara za gorivo
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Gepek loš na Talismanu.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V