Obrazovanje i školstvo

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
miroslavm
Reactions:
Pridružio se: 23 Avg 2014, 23:18

Re: Obrazovanje i školstvo

Post od miroslavm »

izvinjavam se, debeli prsti, a kuckam preko telefona plus ja na tt nemam mogucnost editovanja. Tako da, prastajte zbog gresaka
Zarkofinska
Reactions:
Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04

Post od Zarkofinska »

Pa Bk jeste privatni faklutet

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Zasto je Srbija tu gde jeste.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Zbog debelih prstiju?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

miroslavm napisao:izvinjavam se, debeli prsti, a kuckam preko telefona plus ja na tt nemam mogucnost editovanja. Tako da, prastajte zbog gresaka
Imaš mogućnost. Prvo uradiš refresh strane pa onda zadržiš prst na tvom postu i tako ga označiš i nakoh toga u gornjem desnom uglu će ti se pojaviti opcija za edit.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Zarkofinska napisao:Svaka cast BK je bese privatni faks?

Sent from my iPhone using Tapatalk
A gde je ono doktore?
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Sloba napisao:Nijedan profesor koji tezgari na privatnim fakultetima svojom voljom ne bi napustio drzavni. To je kao kada bi rekli da ususkani drzavni sluzbenik sa redovnom platom i drugim benefitima ode u Rodu da radi na kasi, recimo. Posto si u stadijumu toplog obroka i bodova za stan, mislim da bi se sokirao kada bi cuo cifre. Sudije i lekari zajedno nemaju toliko, veruj. I nije sve u plati, ima tu i raznih projekata, autorskih honorara, procenta od tiraza i.t.d. Pa onda "nenastavne aktivnosti" - upravni odbori, konsalting i drugi privatni poslovi + gostovanja koja pominjes. Nije svugde ista lova, normalno. Sto je nauka bliza privredi i cifre su vece. Ti napisa da je nadrkan kao da nema leba da jede. Gresis tu, cak i ako si to figurativno rekao, izmedju ostalog.

Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Profesori na fakultetima ne voledu Škode...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Vole isto sto i popovi. Skoda je za asistente. :D
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Mala digresija, ali u okviru teme. Viđao sam profesore u najrazličitijim kolima, jednog od strožih u Fiat Seicentu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

Kod mene voze svasta, od Clia mk2 do X6-ice.
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

goblin napisao:@Rotor
Upravo tako, uopste se ne plasim da ce privatna skola od njega napraviti snoba.
Mr.Rotor napisao:Nije nužno da će postati snob ako ide u privatnu školu ali je vrlo verovatno jer je okružen uglavnom takvom decom. Opet sve najviše zavisi od porodičnog vaspitanja.
Evo ja imam prilike da upoznam tu decu, druze se sa mojom decom, poznajem njihove porodice, druzimo se medjusobno..... I to sto se uglavnom radi o imucnijim porodicama uopste nije preduslov da su im deca "snobovi".
Iznenadio bi se o kakvoj deci se radi, kako su vaspitani, koliko se radi sa njima....
Potpuno se slazem sa @Mr.Rotor-om da samo roditelji mogu da naprave snoba, a ne skola i okruzenje.
Igrom slucaja upozanao sam decu koja pohadjaju privatne skole i generalno sam bio prijatno iznenadjen koliko su zanimljivi programi po kojima rade. Takodje mogu da potpisem ovo sto je Goblin napisao, deca su mnogo manje agresivna, lepo vaspitana itd. Da se ogradim mali je uzorak o kome pricam.
Gobline ne znam u koju si skolu dete upisao ( nije ni bitno), ali mislim da si napravio pravi potez.Da imam novca verovatno bih svoje dete upisao u privatnu skolu pre svega zbog boljih uslova za rad, ucenja stranih jezika i jednostavno zbog mirnijeg okruzenja. Mala odeljenja podrazumevaju bolji rad i da se izvuce maksimum iz deteta.
Moja cerka je u Americi i za nase pojmove je u bas "snobovskoj" skoli, a za njihove pojmove u dobroj privatnoj skoli. Kod njih je malo drugaciji odnos i kvalitet skole se ne meri da li ima bazen, teniski teren i slicno, vec po uspesima djaka pri upisu na koledze i na takmicenjima. Sto je skola "bolja" to su kriterijumi u skoli stroziji, ali je zato i rad profesora mnogo bolji. Pravila u skolama su stroga tako da mi cerka nekad kaze " poslao si me u zatvor sa pet zvezdica" :kezo:
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Geza napisao:Mala digresija, ali u okviru teme. Viđao sam profesore u najrazličitijim kolima, jednog od strožih u Fiat Seicentu.
Sima Avramović, prethodni dekan PF BG vozi Stojadina.
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Zato Bovan djira dzega.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Jes ti stvarno zavrsio BK il samo lozis masu?
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Obrazovanje i školstvo

Post od Mr.Rotor »

Ja sam mislio da pričamo o privatnim školama kod nas i u okriženju. Tu uglavnom idu deca koju roditelji i vaspitavaju da budu snobovi.

Sa mnom na faksi je bilo nekoliko likova iz provatne škole i svi snobovi neviđeni. Posle pola godine su promenili fax jer su išli kod dekana sa pričom "koliko košta diploma i da nas ne smarate sa ispitima". Ovaj ih odjebao i svi prešli na FEFA.
Odgovori