Obrazovanje i školstvo
Re: Obrazovanje i školstvo
Nisu snobovi najgore sto moze da ih snadje. Zamislite kakva mogu biti deca dbovaca, politicara, estradnih umetnika...
Koji je to faks sa kog su pobegli?Mr.Rotor napisao:Ja sam mislio da pričamo o privatnim školama kod nas i u okriženju. Tu uglavnom idu deca koju roditelji i vaspitavaju da budu snobovi.
Sa mnom na faksi je bilo nekoliko likova iz provatne škole i svi snobovi neviđeni. Posle pola godine su promenili fax jer su išli kod dekana sa pričom "koliko košta diploma i da nas ne smarate sa ispitima". Ovaj ih odjebao i svi prešli na FEFA.
Fefa je jako ozbiljan fakultet, verovatno najozbiljniji sto se ekonomije tice.
Kada sam ti rekao da smanjis, mislio sam na tebe, a ne na buduce skolovanje svog deteta.
Dobio si auto kada i kakav, koliko je kostao, kako si se oblacio i koliki ti je dzeparac bio, cime si ti to bio ogranicen, sta su ti to tvoji zabranili i cime te usmerili da ne budes snob?
Kako si dobio posao koji radis i na kojoj si poziciji?
I kako se to od tebe razlikuje neko ko ide ili je isao u privatnu skolu?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Jel Fefu bese grobar zavrsio?. Kod mene u bivsoj firmi je par sedih glava isamaralo te ispite i diplomiralo.
Ma nije poenta privatno ili drzavno skolstvo vec privatno KOD NAS, koje je karikatura kao uostalom i sva nasa dostignuca
Ma nije poenta privatno ili drzavno skolstvo vec privatno KOD NAS, koje je karikatura kao uostalom i sva nasa dostignuca
Laki mora neko kad su svi ozbiljni.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Predsednik je master zavrsio u ns.
Toma je završio FIMEK...
Kad napišem autobiografiju tebi šaljem prvi primerak.Xepoj87 napisao:Koji je to faks sa kog su pobegli?Mr.Rotor napisao:Ja sam mislio da pričamo o privatnim školama kod nas i u okriženju. Tu uglavnom idu deca koju roditelji i vaspitavaju da budu snobovi.
Sa mnom na faksi je bilo nekoliko likova iz provatne škole i svi snobovi neviđeni. Posle pola godine su promenili fax jer su išli kod dekana sa pričom "koliko košta diploma i da nas ne smarate sa ispitima". Ovaj ih odjebao i svi prešli na FEFA.
Fefa je jako ozbiljan fakultet, verovatno najozbiljniji sto se ekonomije tice.
Kada sam ti rekao da smanjis, mislio sam na tebe, a ne na buduce skolovanje svog deteta.
Dobio si auto kada i kakav, koliko je kostao, kako si se oblacio i koliki ti je dzeparac bio, cime si ti to bio ogranicen, sta su ti to tvoji zabranili i cime te usmerili da ne budes snob?
Kako si dobio posao koji radis i na kojoj si poziciji?
I kako se to od tebe razlikuje neko ko ide ili je isao u privatnu skolu?

Kakav naziv za fakultet... kao neka prerađevina od mesa, sumnjivog kvalitetaIkac napisao:Toma je završio FIMEK...

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Dva komada. Ex portparol MUP-a, lako mi za njega.Ralee napisao:Zato Bovan djira dzega.
Da da, crveni i nesto stariji zeleni xj.
Mislim da mnogo velicate drzavne fakultete, jesu privatni (ne svi) dno, ali... Znam iz okruzenja vise njih koji su drzavne fakultete studirali dvocifren broj godina i sad se busaju kako oni imaju diplomu drzavnog
Drugov kum je ekonomiju studirao 14 godina i sad se uvalio u drzavnu sluzbu i zvizdi, komsinica je stomatologiju studirala 11 godina i sad veselom narodu popravlja zube, kuku mene...

Drugov kum je ekonomiju studirao 14 godina i sad se uvalio u drzavnu sluzbu i zvizdi, komsinica je stomatologiju studirala 11 godina i sad veselom narodu popravlja zube, kuku mene...
-
- Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04
Opet generalizacija sta imate protiv dece Dbovca, politicara i estradnih umetnika???? Ne kapiram majke mi, koliko moras da budes ogranicen da tako nesto izjavis. P.S. DB vise ne postoji sada se to zove BIAftj napisao:Nisu snobovi najgore sto moze da ih snadje. Zamislite kakva mogu biti deca dbovaca, politicara, estradnih umetnika...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Skraćeno od Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžmentFloyd napisao:Kakav naziv za fakultet... kao neka prerađevina od mesa, sumnjivog kvalitetaIkac napisao:Toma je završio FIMEK...

Pa nije krivica do fakulteta za njihove rekorde. Nesto je i do coveka, da shvati zasto je tamo. Moj sestric vec 3+3 godine pokusava da odmakne od prve godine na dva drzavna, ali ne ide, lenj je i glup jer bi mogao da ima profitabilnu diplomu. I on ima omiljeno opravdanje ne treba ti diploma ako znas posao i samokriticno tvrdi da sve zna.oli napisao:Mislim da mnogo velicate drzavne fakultete, jesu privatni (ne svi) dno, ali... Znam iz okruzenja vise njih koji su drzavne fakultete studirali dvocifren broj godina i sad se busaju kako oni imaju diplomu drzavnog![]()