Dusane brate gori si od Moonroa, nisi seo ni u jedan drugi auto osim Skode i poceo si tu da pametujes kao da je svemirska i ne znam ti jos kakvaDusan napisao:"prostora za divljenje" koliko ti lupetas nije ti dobro,Day Walker napisao:Skoda Superb koja se toliko velica je dobar auto, ali zadnja sedista su toliko skracena samo da bi dobili prostora za divljenje u odnosu na ostale..
I taj auto mi je vise za nekog direktora koga ce da voze nego za nekog ko zeli sam da vozi...svakako je mnogo bolja iskoriscenos prostora na istoj duzini automobila u odnosu na Insigniu.
"skracena sedista"dodji neki dan da pogledamo superb pa da vidis koliko su skracena

Da gledao sam Superb kad smo kupovali novi auto 1.8tsi sa 4x4 i dsgom, nije uzet jer je igroman, a toliki auto nam he potreban 2 puta godisnje.. Skodu Alpros drzi strinin brat, tako da bilo koju informaciju ili sta god mogu da dobijem odmah...
Imao sam Skodu, doduse matoru tako da ne moras da sumnjas u to da volim Skodilake... Ali ti ga brate preterujes... Osim prostora taj Superb ne nudi nista vise od konkurencije