Seat Leon 2013

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Odgovori
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: Seat Leon 2013

Post od methane.master »

^^ Ma ti si uvek gravitirao ka VW... 'vamo štaro Renault. :djavo:

Nisam ljubitelj De Silvinih dizajnerskih rešenja otkada je u VW, pa nisam verovao da ću ikada izjaviti sledeće. Ovaj novi Seat nažalost nema onu karakterističnost i agresivnost koji je imao prethodni Leon, koji se prepoznavao sa kilometra. Mnogo je nekako koreanski golfast spolja. :djavo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Scuderia napisao:
Texonja napisao:Ode prica malo u stranu, ali da pomenem kako je meni taj Scirocco najruzniji VW u poslednjih X godina.
:trljamoci: :mrgreen:

Nisam znao da postoji osoba kojoj se Scirocco ne svidja.
Ni meni se ne sviđa Sciriocco
Poslednja izmena od Paja u 26 Jul 2012, 15:26, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

:plusone:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Gledam i ne verujem :zbunjen: :kezo: Jbga, ukusi, mada sam u soku iskreno :mrgreen:
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

methane.master napisao:^^ Ma ti si uvek gravitirao ka VW... 'vamo štaro Renault. :djavo:

Nisam ljubitelj De Silvinih dizajnerskih rešenja otkada je u VW, pa nisam verovao da ću ikada izjaviti sledeće. Ovaj novi Seat nažalost nema onu karakterističnost i agresivnost koji je imao prethodni Leon, koji se prepoznavao sa kilometra. Mnogo je nekako koreanski golfast spolja. :djavo:
meni bas suprotno, prethodni je izgledao naduvano i previse licio na mini van i alteu u nekim situacija. Ovaj mi je :klanjamse: Jedino mi se ne svidja ovaj deo oko navigacije unutra
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Scuderia napisao:Gledam i ne verujem :zbunjen: :kezo: Jbga, ukusi, mada sam u soku iskreno :mrgreen:
AHA, ko je sada u manjini?! :P :dobarvic:
Ono sto mi se ne dopada kod njega je taj zadnji kraj, tj krov deluje kao da ga je neko spljostio, pa mu onda dupe (donji deo) izgleda zbog toga kao da ga je neki cjuner prosirivao. Nemam pojma, od nazad mi je sav ocajan. A uz cinjenicu da se ispod svega toga ustvari krije Golf, onda ne vidim nikakvu prednost Scirocco-a, samo manu da je ruzan zadnji kraj. :-|
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Texonja napisao:AHA, ko je sada u manjini?! :P :dobarvic:
Slika :kezo:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Texonja napisao:Ono sto mi se ne dopada kod njega je taj zadnji kraj, tj krov deluje kao da ga je neko spljostio, pa mu onda dupe (donji deo) izgleda zbog toga kao da ga je neki cjuner prosirivao. Nemam pojma, od nazad mi je sav ocajan. A uz cinjenicu da se ispod svega toga ustvari krije Golf, onda ne vidim nikakvu prednost Scirocco-a, samo manu da je ruzan zadnji kraj. :-|
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Uzivo Scirocco izgleda 4 puta bolje nego na slikama... Sta znam,kada gledam slike,ne svidja mi se,ali kada ga vidim uzivo,drugaciji je od svih ostalih,prosiren donji deo mu daje notu na zajebanost... Uzivo mi se svidja.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Meni se Scirocco nikako ne dopada. U toj klasi bi pre uzeo Breru ili megane GT ;)

Seati su mi wow spolja ali enterijer im je po defaultu bzv. Naravno za svoju cenu su odlicna kupovina...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Meni je ovaj Leon odlican, kako spolja tako i iznutra, a tek scirocco... :klanjamse: :klanjamse: :klanjamse: meni najbolji auto u svojoj klasi.. :doubleup:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

stefanan napisao: meni bas suprotno, prethodni je izgledao naduvano i previse licio na mini van i alteu u nekim situacija. Ovaj mi je :klanjamse: Jedino mi se ne svidja ovaj deo oko navigacije unutra
Po meni, nije bio naduvan. Naduvane su bile Altee koje su ličile na njega. Inače De Silvin specijalitet da kompletna gama izgleda isto. Kao što rekoh ni taj mi nije bio favorit, ali je pojam u odnosu na ovaj, za kog prvo pomisliš da je Cee'd. :djavo:
Širim haos!
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Heineken napisao:a tek scirocco... :klanjamse: :klanjamse: :klanjamse: meni najbolji auto u svojoj klasi.. :doubleup:
uh, dobro je, nisi me izdao :pivo: Najbolji u klasi, pa i od nekih iz klasa iznad :sreckovic:
Korisnikov avatar
ZAXSPEED
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 16:43
Garaža: Passat B7 , Clio IV 1.5 dci

Post od ZAXSPEED »

Hm, ajd dobro. :pssst:
Odgovori