Pozdrav draga gospodo, koja mi evo vec 46 strana pomaze da odaberem auto
Sredstva za novu masinu su obezbedjena i sada treba naruciti.
Sto se tice nekih replika:
#kvarovi -> Kad uzmem da citam po netu, neki kazu da su zamenili sve zivo na seatu u 90k km i da nije kvalitetan uopste. Drugi opet pisu da im je auto ekstra i da nema zime. Zvao sam i neke ljude iz BG-a i neke moje poznanike iz Svice, svi su zadovoljni, ovi iz Svice su bas bas zadovoljni, mada voze valjda Alhambru ili tako nesto. U svakom slucaju ja auto ekstra pazim, ne propustam servise, vozim duze relacije i vozim normalno bez silovanja auta i drndanja pratecih komponenti. Jedino kad me zena nervira ja ga nagazim dok me na zamoli da usporim malo

Verujem da ce me sluziti, ali i da nesto ode u garanciji Boze moj, samo me brine da ne vidim po servisu non stop. Inace sve ok.
Idem iduce godinu do Svedske na jedan road trip, to kad prodje posle moze da radi sta hoce
@masa #Golf -> Moze da se doplati tempomat, samo ga ugradjuju kod dilera. Golf je ok, ali 86ks je bio za nijansu ispod nekog mog nivoa i zelje iako je auto generalno super. Po KG-u ih ima 10. Da je 16 000 golf sa 110ks-a i tempomatom i bluetooth-om, to je super kupovina (ko voli Golfa

da se odmah ogradim od kamenovanja

) ali nazalost toga nema. Golf jeste kvalitetan, ali je i skup.
Veceras jos muckam glavu, a onda od sutra prekosutra krecem u proces narucivanja