BMW 5 (G30) 2017
Re: BMW 5 (G30) 2017
Deluje malo snobovski ali nije loš.
Ja volim BMW baš zato što nisu puni metala i kože ali sad i oni pokušavaju da lice na RR i Bentley.
Fazon sedneš na zadnje sedište i kažeš vozaču gde da vozi dok ti piješ šampanjac i razgovaraš telefonom.
Ja volim BMW baš zato što nisu puni metala i kože ali sad i oni pokušavaju da lice na RR i Bentley.
Fazon sedneš na zadnje sedište i kažeš vozaču gde da vozi dok ti piješ šampanjac i razgovaraš telefonom.
Tolika tema o snobizmu a ti jos nisi naucio definiciju snoba, kakva ovo ima veze sa tim 

To je isto kao kada kicem nazovu sve sto nije crno i sivo 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Izvinjavam se ljubiteljima luksuza što sam povredio njihova osećanja i forumskim lektorima što nisam čitao njihove definicije.
Ne secam se da je neko kacio definicije, a posebno ne Laki 
A nema razloga da se duris zato sto ne znas znacenje neke reci, naucis i kasnije je ispravno koristis.

A nema razloga da se duris zato sto ne znas znacenje neke reci, naucis i kasnije je ispravno koristis.
Otkud ti ideja da se durim? 
Nisam rekao da je Laki kačio definicije (ne znam ni ko je) ali me je prozvao za to jer mu se ne sviđa što sam napisao.
I ti bi mogao da iskuliraš sa tim ničim izazvanim prozivkama. Ako već tražiš sagovornika za prazne rasprave, imaš mnogo boljih članova ovde od mene.
Ok, upotrebio sam nepravilan izraz ali to nije razlog da me ti šalješ da učim srpski jezik.

Nisam rekao da je Laki kačio definicije (ne znam ni ko je) ali me je prozvao za to jer mu se ne sviđa što sam napisao.
I ti bi mogao da iskuliraš sa tim ničim izazvanim prozivkama. Ako već tražiš sagovornika za prazne rasprave, imaš mnogo boljih članova ovde od mene.
Ok, upotrebio sam nepravilan izraz ali to nije razlog da me ti šalješ da učim srpski jezik.
Ljudi, u redu je 

Ma onako mi palo na pametFloyd napisao:Otkud ti ideja da se durim?![]()

Ja zaista ne znam cime sam te prozvao, ako si se osetio prozvanim, izvini.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=uO9Tmys66wk

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Dajte ljudi, kao napaljeni klinci nekada ispademo
Zato ne volim "dopisivanje" uvek moze neka rec da se protumaci na drugi nacin nego kako je izgovorena (napisana)
Ovde smo zbog kola
Ja mislim da ce biti nova petica biti odlicna ali da ima tezak zadatak, ima
Treba nadmasiti F10 sto nije ni malo lako
Zato ne volim "dopisivanje" uvek moze neka rec da se protumaci na drugi nacin nego kako je izgovorena (napisana)
Ovde smo zbog kola

Ja mislim da ce biti nova petica biti odlicna ali da ima tezak zadatak, ima
Treba nadmasiti F10 sto nije ni malo lako
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Svaki auto dosadi, ma koliko da je dobar, tako da su promene dobrodosle.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Naravno tehnologija napreduje, nove inovacije...
F10 je barem meni imao gotovo savrsenu liniju i enterijer nije dzabe prodat 2 mil primeraka
To treba ponoviti ili nadmasiti, ne sumnjam da nece
F10 je barem meni imao gotovo savrsenu liniju i enterijer nije dzabe prodat 2 mil primeraka
To treba ponoviti ili nadmasiti, ne sumnjam da nece
Ni ja ne sumnjam da nece 
Salu na stranu, prodavace se kao alva, nema sumnje, a najtezi zadatak je nadmasiti novu E klasu, najvise po pitanju enterijera.

Salu na stranu, prodavace se kao alva, nema sumnje, a najtezi zadatak je nadmasiti novu E klasu, najvise po pitanju enterijera.
Tjaaa, nista lakse