Ali koliki seljak moras da budes da nakacis cak i masku sa GTI znackom, a vozis 1.6 dizel od 100 konjaScuderia napisao:Evo i 1.6TDI odradjen po drugi putPolo dignut sa 75 na 131ks.

Ali koliki seljak moras da budes da nakacis cak i masku sa GTI znackom, a vozis 1.6 dizel od 100 konjaScuderia napisao:Evo i 1.6TDI odradjen po drugi putPolo dignut sa 75 na 131ks.
Decko je perfektno sredio auto. Jedino mu i ja zameram za znak, ali ok, njegova stvar. Inace sve je zamenjeno na autu, bukvalno sve.NexT napisao:Ali koliki seljak moras da budes da nakacis cak i masku sa GTI znackom, a vozis 1.6 dizel od 100 konja
dragvorl napisao:Samo su ga malo chipnuli, a klipovi ce mu izgoreti tek nakon 10k km.
Scuderia napisao: Decko je perfektno sredio auto. Jedino mu i ja zameram za znak, ali ok, njegova stvar. Inace sve je zamenjeno na autu, bukvalno sve.
@dragvorl, 1.6 su svi isti motori, zato je mogao da se postigne taj dobitak. Jedino se IC malo razlikuje pa je zato na ovom od fabricki 105ks dobijeno vise.
Ma ok, sve to stoji, samo kazem da ja itekako opravdavam takvo sredjivanje jer zasto da vozi klotanovica, ako moze ovako full napucan, a svidja mu se sestica? Ok mogao je uzeti GTDa, ali jbga, ima verovatno on svoje razloge. Nije sve u konjima, niti je svima to najvaznije.NexT napisao:Al pazi sad, stane Dragan sa Cliom RS pored njega. Pise svuda GTI, izgleda kao GTI (onda mora da je GTI?) i oduva ga Cliom![]()
![]()
![]()
![]()
Stanem ja pored njega sa 200 kompresorom i kurcim se posle da sam dobio sesticu GTI![]()
Enterijer je isti kao u GTI, a samim tim i kao u GTD samo druga boja konca (crveni).NexT napisao:Naravno da nije sve u konjima, ali podji od vesanja GTD-a, kocnica, enterijera... I pre bih vozio fabricki jaci motor nego cipovao ovakav...
Taj Golf odlicno izgleda! Vidjam ga 3-5x nedeljno, vlasnik zivi par kuca od mog kuma.Scuderia napisao:steva_anya napisao:Golf koji spominjete je Golf 6? Bele boje, iz Batajnice?