Obrazovanje i školstvo

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
miroslavm
Reactions:
Pridružio se: 23 Avg 2014, 23:18

Re: Obrazovanje i školstvo

Post od miroslavm »

..
Zarkofinska
Reactions:
Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04

Obrazovanje i školstvo

Post od Zarkofinska »

starac vujadin napisao:
Zarkofinska napisao:Ja sam nekoliko puta ponovio, o mojoj pismenosti, ne mozete vi da sudite ovde. Ja pisem kako zelim i kako hocu. Stvarno mi je zao, sto moja nepismenost utice na vase istancane mozdane celije. Sigurno ste svi doktori nauka i profesori. Cast izuzetcima, ja samo tvrdim da isto moze da se nauci i na privatnom faksu, zato sto su vecina profesora sa drzavnih fakulteta, tamo vanredni, a pritom izbeci maltretiranje profesora, koji obaraju decu zato sto su ustali na levu nogu. Kod mene na faksu je bilo likova koji se samo pojave i upise imse ocenau index, na drzavnom faksu. Moje misljenje je da vecina ljudi, koja pljuje privatne fakultete nemaju faks. Jer nije lako zavrsiti drzavni. Opet napominjem cas izuzetcima.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa, naravno da možemo da sudimo i "presuda" je "izrečena". I ne znam odakle ti to da nas nešto nervira to kako ti pokušavaš da pišeš. Jednostavno ti ukazujem(o) na tvoju nepismenost i i ništa više od toga.
Opet se cale ti bavis mojim pisanjem mozes da skreces paznju i da kazes kako ne znam prwvopis ili sta vec a opet mi je MNOGO drago sto mi posvecujes paznju a ti cale ne moze t.j. nemas mogucnosti da mi izrices presude mozda bi zeleo ali ne mozes. P.S. Nema tacke i zareza SlikaSlikaSlika. P.P.S. A mozda si samo zaludan lektor koji je pritom nezadovoljan.

Poslednja izmena od Zarkofinska u 07 Sep 2016, 20:21, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

Nezadovoljan *

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

Bože, stalno se pitam odakle Vam energija da ispravljate "krive Drine..."

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Korisnikov avatar
123456
Reactions:
Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna

Post od 123456 »

Nenade, šta si uradio s autom? Prodao škodu, kupio nešto, ne pises uopste?
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Zarkofinska napisao:
starac vujadin napisao:
Zarkofinska napisao:Ja sam nekoliko puta ponovio, o mojoj pismenosti, ne mozete vi da sudite ovde. Ja pisem kako zelim i kako hocu. Stvarno mi je zao, sto moja nepismenost utice na vase istancane mozdane celije. Sigurno ste svi doktori nauka i profesori. Cast izuzetcima, ja samo tvrdim da isto moze da se nauci i na privatnom faksu, zato sto su vecina profesora sa drzavnih fakulteta, tamo vanredni, a pritom izbeci maltretiranje profesora, koji obaraju decu zato sto su ustali na levu nogu. Kod mene na faksu je bilo likova koji se samo pojave i upise imse ocenau index, na drzavnom faksu. Moje misljenje je da vecina ljudi, koja pljuje privatne fakultete nemaju faks. Jer nije lako zavrsiti drzavni. Opet napominjem cas izuzetcima.

Pa, naravno da možemo da sudimo i "presuda" je "izrečena". I ne znam odakle ti to da nas nešto nervira to kako ti pokušavaš da pišeš. Jednostavno ti ukazujem(o) na tvoju nepismenost i i ništa više od toga.
Opet se cale ti bavis mojim pisanjem mozes da skreces paznju i da kazes kako ne znam prwvopis ili sta vec a opet mi je MNOGO drago sto mi posvecujes paznju a ti cale ne moze t.j. nemas mogucnosti da mi izrices presude mozda bi zeleo ali ne mozes. P.S. Nema tacke i zareza SlikaSlikaSlika. P.P.S. A mozda si samo zaludan lektor koji je pritom nezadovoljan.

Sve je ok, tu smo svi da ti pomognemo, na ovaj ili onaj način. I ovaj tvoj post iz koga se vidi nervoza treba shvatiti pozitivno kao znak da znaš da imaš problem, mada još nisi spreman da to i priznaš. Proći će i taj inat koji pokazuješ i doći će do napretka. Ja sam optimista.
Zarkofinska
Reactions:
Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04

Post od Zarkofinska »

starac vujadin napisao:
Zarkofinska napisao:
starac vujadin napisao:

Sve je ok, tu smo svi da ti pomognemo, na ovaj ili onaj način. I ovaj tvoj post iz koga se vidi nervoza treba shvatiti pozitivno kao znak da znaš da imaš problem, mada još nisi spreman da to i priznaš. Proći će i taj inat koji pokazuješ i doći će do napretka. Ja sam optimista.
. Haha sada si jos psiholog, mozda bi tebi trebao jedan od njih, posto mi pridajes toliko paznje. Gde si video ovde inat, to sto pisem kako zelim???? Ili sto sam uporan u nerviranju tvojih malih sivih celija, koje naprezes dok citas moje postove. U svakom slucaju ja sam moj stav izneo. A opet sam otisao u off.

Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Jesi
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Dobio sam orden, mislim da mi ga je Sloba urucio :D
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Sloba? :kuku:

Grobar Toma, nesreco :kezo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

:rofl:
Ne vidi baba sine, lici bre na Slobu, onako celav do pola glave :kezo:
Neki hibridni rod ukrstenog semena Slobe i Tome :D

Slika
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

:kezo:
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Svedoci smo ovog nemilog dogadjaja sa utapanjem brace u jezeru (da ne kacim linkove, svi znaju na cega mislim).
To otvara pitanje u vezi decijih ekskurzija i koliko se profesionalno vode.

Pored toga sto smo svi imali iskustva sa ekskurizijama i svi znamo sta se radi, koliko nam je sve to bilo interesantno ali sa ove distance postajemo svesni i opasnih stvari koje su dobro prosle samo igrom slucaja...
Ja sam (nazalost) imao iskustvo i pre par godina. Jedna agencija mi je rezervisala grupni aranzman u hotelu po nekim specijalnim uslovima van sezone a na kraju su mi poslali 2 smene dece na ekskurziji. To sto sam proziveo tih 14 dana (2 x 7 noci za dve smene) je bio cisti horor.
Od tuca, kradja, droge, devojke koja je pala sa balkona hotela, velike pricinjene stete pa problema oko naplate... ma cisti horor.

Medjutim, tu sam video koliko ustvari profesori/vodici igraju bitnu ulogu.
Sve neprijatnosti koje smo imali su bile vezane za prvu grupu, i to je stvarno bio horor blago receno. Medjutim 2 profesora koji su bili zaduzeni za tu decu nisu imali nikakav autoritet a sa druge strane nisu bili ni zainteresovani.
Sledeca smena, deci prati samo jedan profesor, ali covek od autoriteta i covek koji je ceo svoj boravak posvetio iskljucivo deci i strogim pravilima koja su morali da postuju. Prosto neverovatno da su jedni bili kao antihristi a drugu grupu nismo imali ni jedan jedini ni najmanji incident.
Tako da smatram da mnogo zavisi od profesora/vodica.

I onda kad procitam ovakve vesti da se utopi dvoje dece, ili sto je bilo slucajeva ranije da dolazi do teskih povredjivanja... onda razmislim pa koji je to profesor/vodic pustio tu decu u dubinu a da predhodno nije proverio da li se radi o dobrim plivacima, da li su trezni, da li su adekvatno odeveni za boravak na vodi (da nemaju garderobu na sebi osim kupacih), da li je odradio psihoanalizu dece koju je pustio same da se udaljavaju od obale....
Naravno da deca najvise nose iz kuce i da ce svako od nas da se potrudi da svoju decu pre te ekskurzije osposobi i usmeri tako da zna samostalno da vodi racuna o sebi i ne upada u problema... ali smatram da je duznost i odgovornost profesora/vodica da vodi racuna o toj deci i izbegne ovakve tragedije. Samim tim smatram da i u ovom slucaju snosi veliki deo odgovornosti.
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Onaj ko rentira te pedaline uopste nije bio tu, nije bilo prsluka na pedalinama a da stvar bude gora bilo je njih desetoro. Te pedaline su ili za dvoje ili cetvoro koliko znam. E sad, taj ucitelj ako ne zna gde mu je desetoro dece realno duzi vremenski interval ( bar pola sata im je trebalo da klisnu, uzmu pedaline i odu van dozvoljene zone ) je zasluzio robiju, najblaze da mu ne bi dao dve koze u ogradjenom prostoru da cuva vise ikada u zivotu.

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Odgovori