Najsmešnije je što u jednom delu priča hvalospeve o Kataiju i kako bi on njega doveo u Barselonu da je on tamo sportski direktor, a u drugom delu kada su ga novinari pitali kako mi ne možemo da prodajemo igrače skupo kao Mamić već dajemo sve jeftino, on oplete po Kataiju kako je problematičan, nedisciplinovan, kako je pravio sranja u Olimpijakosu i da je bila umetnost prodati ga
Postojala je šansa da poboljšam svoj procenat time što ću nekad prognozirati da će Đoković da pobedi, ali to bi bilo previše lako. Umetnost je ubosti kada će da izgubi, a ako uvek kažem da će da izgubi, za mene je to što bi mladi rekli „sigurica.“
Monfils je pobedio jednom na "Futures" turniru u Italiji 2004. godine i jos jednom na nekom levom australijskom turniru iste godine, ali se to, naravno, ne racuna u zvanican ATP score. http://www.itftennis.com/procircuit/pla ... =100004087
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Da li je moguce da je Mats promasio pobednika!!!???
Meni je ipak najveci hit njegova izjava da je Gofan u sustini isti kao kao Djokovic i da je jedina razlika izmedju njih dvojice sto Djokovic pobedjuje a Gofan gubi
Ne kontam kako ga nije vise sramota da se toliko blamira i pravi budalu od sebe.