Alfa Romeo Giulia
Re: Alfa Romeo Giulia
Pa sigurni ne Alfe koja nema ni predstavnika u toj klasi.
Ako se odnosilo na mene, ne osecam se prozvan ali mi generalno u testovima smeta neprofesionalizam kad uporedjuju dve razlicite klase pa se predbost odredjene klase istice kao prednost samog auta u odnosu na rivala ili kada se u uporednom testu uzime top verzija jednog auta i "ublazena" verzija drugog. Bas ovo je karakteristicno za testove sa Porscheom gde je cest slicaj kada se poredi npr Cayenne sa top verzijama konkurenata, na test uzimaju Turbo umesto Turbo S verziju, a slicno je i kod Panamere i Carrere ili kada se rade testovi na stazi uzmu GT3 umesto GT3RS. A za proslu generaciju gotovo da je zanemarena najjaca verzija GT2RS u uporednim testovima a drzala je ludacko vreme bas na Nirburgu....ivica122 napisao:Ja i dalje ne kapiram ljude koji se osećaju prozvanim kad se pomene neki auto, kao kad poseduju celu kompaniju a ne jedan ili dva primerka vozila
Kakva će kupovina biti ova Giulia kad joj za dve godine cena padne na 30-35k evra.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Zanimljivija je razlika u odnosu na Audi RS4 , s kojim je u klasi
Evo još jedan šaljiv video na temu vremena, montaža naravno.
/mada nije smešno ni malo što je čovek stvarno pao/
https://www.youtube.com/watch?v=ZbhgrrQL0IY

Evo još jedan šaljiv video na temu vremena, montaža naravno.
/mada nije smešno ni malo što je čovek stvarno pao/
https://www.youtube.com/watch?v=ZbhgrrQL0IY
RS4 koji je u raskoraku generacija...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Jeste, a i vozač imao nizak pritisak kad je vozio RS4 

- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Nisam mislio konkretno sad na tebe, više sam to napisao uopšteno. A inače se slažem sa onim što si napisao za poređenje Giulie i Panamere.goblin napisao:Ako se odnosilo na mene, ne osecam se prozvan ali mi generalno u testovima smeta neprofesionalizam kad uporedjuju dve razlicite klase pa se predbost odredjene klase istice kao prednost samog auta u odnosu na rivala ili kada se u uporednom testu uzime top verzija jednog auta i "ublazena" verzija drugog. Bas ovo je karakteristicno za testove sa Porscheom gde je cest slicaj kada se poredi npr Cayenne sa top verzijama konkurenata, na test uzimaju Turbo umesto Turbo S verziju, a slicno je i kod Panamere i Carrere ili kada se rade testovi na stazi uzmu GT3 umesto GT3RS. A za proslu generaciju gotovo da je zanemarena najjaca verzija GT2RS u uporednim testovima a drzala je ludacko vreme bas na Nirburgu....ivica122 napisao:Ja i dalje ne kapiram ljude koji se osećaju prozvanim kad se pomene neki auto, kao kad poseduju celu kompaniju a ne jedan ili dva primerka vozila
Ružna je alfa 

- TheWickerMan
Budi sad ti politički korektan 

Ne mogu kod alfe, ipak je ona moja stara ljubav.
Da sam iskren, voleo bi da ima oštrije linije, video sam u živo sociala verziju i nisam baš pao na kolena i počeo da ljubim asfalt kojeg su njene gume na sexi felgama dodirivale ( ili moram to kod honde da radim, sad sam malo zbunjen
), ali više manje kod svih su klot verzije premiuma dizajnersko premium ružne
Da sam iskren, voleo bi da ima oštrije linije, video sam u živo sociala verziju i nisam baš pao na kolena i počeo da ljubim asfalt kojeg su njene gume na sexi felgama dodirivale ( ili moram to kod honde da radim, sad sam malo zbunjen

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ni VW grupa nema predstavnika u toj klasi u kojoj je Alfa?goblin napisao:Pa sigurni ne Alfe koja nema ni predstavnika u toj klasi.
Ne reče mi koji je razlog po tvojoj logici što je Panamera završila na Ringu sa profi vozačem i rol barovima?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Auto je objasnio, a s obzirom da će da se prodaje na kašičicu takav će mu i pad cene biti.
Možemo da se nadamo Veloce jedino, ona će biti blizu.
Tapatalk
Možemo da se nadamo Veloce jedino, ona će biti blizu.
Tapatalk
Kako nema predstavnika u toj klasi?Ji 4Tze napisao:Ni VW grupa nema predstavnika u toj klasi u kojoj je Alfa?goblin napisao:Pa sigurni ne Alfe koja nema ni predstavnika u toj klasi.
Ne reče mi koji je razlog po tvojoj logici što je Panamera završila na Ringu sa profi vozačem i rol barovima?
RS4 samo sto je vec mator i ceka se B9 verzija.
Panamera je testirana zato sto se radi o brutalnom sportskom autu koji puca na sam vrh svoje klase po performansama, tako da je skroz prirodno da su ga tako testirali na stazi.
- TheWickerMan
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ne verujem da je ikom živom u Alfi bio Audi u glavi kad su pravili Guliu, razmisli...goblin napisao: Panamera je testirana zato sto se radi o brutalnom sportskom autu koji puca na sam vrh svoje klase po performansama, tako da je skroz prirodno da su ga tako testirali na stazi.
Ako je Panamera "brutalno sportski auto" (što svakako nije) ne može u isto vreme da bude i luksuzna limuzina visoke klase i sl, zar ne?
Brutalno sportski bi mogao biti M4 GTS koji je stazu prešao par s brže od Gulie. Koje je vreme ono imao obični M3/4?
Boringly average, but also perfect for school run mums