Valjda neće za to saznati, mogli bi se potresti kako god bilo, po prodaji će da odvale ili su već odvalili tvoju zakletvu Samsunga, dakle posao rade kako treba.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Da vi znate kakva je to supacka firma ne bi uzeli njihove proizvode dzbe da vam ih daju. Nadji nekoga ko radi u Huaweiu pa ga pitaj kako je lepo tamo raditi i kako su cool...
Inace ni po jednom parametru ne moguvda pariraju Samsungu.
Poslednja izmena od Laki021 u 10 Sep 2016, 11:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Valjda neće za to saznati, mogli bi se potresti kako god bilo, po prodaji će da odvale ili su već odvalili tvoju zakletvu Samsunga, dakle posao rade kako treba.
Nidje veze...pogotovo ako se uzme u obzir da Samsungov prosecni uredjaj kosta 400e, a Huawei 200e.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Inače baš obraćam pažnju na te stvari, iPhone nisam kupio samo zato što se izveštaji 2 reprezentativna sindikata nisu slagali. Plus mi ona prodavačica sa promo klipa ne deluje iskreno nasmejana, kao da nije stvarno srećna
Ali eto, za Huawei sam to prevideo da proverim
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Gledam danas na Tele2 Sverige FB stranici, ljudi bukvalno cupaju sebi oci zbog greske sa stranicom tokom narudzbe iPhone. Ne mogu vjerovati da su u stanju mjenjati operatera ili toliki bjes pokazivati na internetu zbog jednog jebenog telefona hahaha
Jel sam ja jedini neutralni Ja mjenjam iOS-Android svaki drugi put kad uzimam