Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Za te pare bih radije uzeo stariji auto sa većom kilometražom, ali sa dosta boljom opremom.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Iskreno ne bi uzimao auto sa velikom kilometražom, to sigurno, nekih 100.000 km na satu mi je granica. Pokušao bi da izbegnem velika ulaganja u auto ukoliko je to moguće, pisalo se i ovde kako na autu ne ode ništa do 180.000km i onda u 30.000 km radiš par stvari. Auto sa malo kilometara bi trebao da donese i niske troškove eksploatacije, a o tome moram voditi računa...
Edit: Ovo se odnosi na auta čije održavanje je skupo, BMW, Mečka i slično...
Edit: Ovo se odnosi na auta čije održavanje je skupo, BMW, Mečka i slično...
Poslednja izmena od Risto u 10 Sep 2016, 17:32, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Risto, moje misljenje je da ne dobijas skoro nista ovom trojkom.
Em ju je vreme pregazilo u smislu dizajna, unutrasnjost je ocajna a cena je i dalje prilicno jaka.
Ako bas mora BMW, skupljaj pare za F30
Em ju je vreme pregazilo u smislu dizajna, unutrasnjost je ocajna a cena je i dalje prilicno jaka.
Ako bas mora BMW, skupljaj pare za F30

Brzine idu u H-a !!!

Dobija dosta bolji auto tu nema sta doduse sigurno da bi morao solidno da doplatis za tu promenu a opet smor sto je klotanovic.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
@risto, Prelazak u visu klasu i pored klot opreme nosi svoje prednosti (izolacija, vesanje, lezanje, jaci motor, vise prostora, kvalitetniji materijali...itd)
@floyd vidim da se kod nas megane to godiste kotira tu negde oko 6-7-8k, ali to su uglavnom 1.6 16v i 1.4 turbo..
@floyd vidim da se kod nas megane to godiste kotira tu negde oko 6-7-8k, ali to su uglavnom 1.6 16v i 1.4 turbo..
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Risto, ta trojka deluje dobro, a najbolji savet koji možeš da dobiješ jeste da odeš i da je probaš...onda ćeš lakše da odlučiš, ili možda teže.
Što se mene tiče, prešao bi na bolji auto, ja podržavam.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ovaj dugo stoji u oglasima i mislim da bi ga dao za manje. Izgleda da je u odličnom stanju ali ovaj motor nije baš čest. Trebao bi da bude u osnovi isti kao kod RS.Darko napisao:@floyd vidim da se kod nas megane to godiste kotira tu negde oko 6-7-8k, ali to su uglavnom 1.6 16v i 1.4 turbo..
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Deluje veoma ocuvano. Boja i oprema mi se cine super. O tom motoru ne znam nista. Kao sto ti kazes verovatno je motor iz rs samo prigusen za klasicnog megana. Ako cena moze jos dole verovatno je dobra kupovina jer je auto sigurno bio skup kao nov. Iako sam vozio par puta trojku i delovala mi je suplje i bucno. Mozda je to bilo zbog 1.6 motora. Sad ne mogu da se setim. I kokpit je uzasan za suvozaca ako ima vecu visinu. Bukvalno ti tabla dodiruje kolena.
Gledas to kao drugi auto u kuci?
Gledas to kao drugi auto u kuci?
Gledam nešto mojima za Srbiju a da imam i ja da se vozikam kad sam dole. Hteo sam novu Oktaviju 1.0 ali oni neće nov auto.
Golfovi su preskupi i nemaju mnogo smisla pored Oktavije.
Golfovi su preskupi i nemaju mnogo smisla pored Oktavije.
Oktavija 14 golf 15 ne znam sto je tu golf preskup(nemoj sad da vadite opreme i dokazujete kako nije tako). Jedino ako im treba gepek.
Pričam za cene polovnih Golfova u CH.
U Srbiji ne nude 1.0 za Golfa. Bar ja nisam našao.
U Srbiji ne nude 1.0 za Golfa. Bar ja nisam našao.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Hmmmm... Rucica obicnog automatika (nije sport), a ima komande na volanu...
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 56/bmw-420

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 56/bmw-420

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Aftermarket volan.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Definitivno je i ceo M Sport "paket" naknadno budzen - nema ni alu lajsne na tabli. Broj sasije bi sve razjasnio odmah.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Dva odvojena izduva ima samo 435i.