@ Dži Fors taj prvi iz RK je imao kontru i žbice i bio dosta manji od ovog. Ovaj sa slike je baš profi, vožen bez kočnica često, za divno čudo prednju sam uvek imao, zadnju najčešće ne
Dži, meni da nije bilo prednje, ne bi me sad bilo . Spasla mi je život kad mi je pukla sajla zadnje nizbrdo, a dole ide teretni voz prugom. Srećom , dobro sam prošao
Moj BMX su meni kupili 1990.UNIS Sarajevo,plavi metalik ram,sa belim ručkama i belim gumama.Bandaši su bili žičani,imala je kontru,a pedale su bile na "kajlama".
Drugari blizanci su imali ROG BMX,ali za broj manji,a njihov stariji brat isti UNIS kao moj samo sa plavim gumama i belim ramom.
Eeeeee,nostalgija...
Pfffff BMX, plavi sa crnim sunđerima. Naravno sa kontrom (dakle po vama nije to pravi bmx - rušite mi sneška, neću da prihvatim). Bio je zmaj. Imao sam i "sportske" blatobrane, crne, plastične, kratki, zadnji uzdignut... Smarao me drugar da mu ga prodam. Na kraju ga i prodam pred bombardovanje 99. za 50dem-a.
Drugi drugar imao BMX, "klotaru" (a to je značilo bez kontre, bez "sportskih" branika). E sa tog sam tako geknuo da ću doveka imati uspomenu, ožiljak, koji će me podsećati na taj pad.