TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Kada vec pricate o masinama ja gledam ove dve: Samsung i LG pri cemu je Samsung u blagoj prednosti posto smo je imali zadnjih 9 godina i prilicno je besprekorno radila plus ima jedan vazan feature za nas - a to je vreme do kraja pranja, a opet sa druge strane LG je (kazu) tisi, i razlog za malu promenu.... A za ove Bosh mi se ne daju ekstra pare, posto me je ova jeftina Samsungova dobro sluzila bas dugo... jedino mozda ova jeftina varjanta Bosh masina - vidim da i ona ima vreme do kraja pranja - izgleda da samo LG to nema 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Miele je super mašina.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Precenjeno, pogotovo kod nas.
U Americi je Miele automatski usisivac 270 dolara, kod nas 600e, a ispod proseka je.
U Americi je Miele automatski usisivac 270 dolara, kod nas 600e, a ispod proseka je.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 09 Sep 2016, 10:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kako nema LG, imali su pre skoro 10 godina.

Pa to je odlozeni starter - odnosno kada pocinje da pere (teoretski kada je jeftinija struja), a ne koliko ima do kraja pranja
(a ako pere jednu turu 12 sati i 35 min definitivno je necu uzeti
) - ova opcija na NL sajtovima: Resterende tijd indicatie : Ja
PS: Miele mi nije interesantna, posto za cenu jedne kupim 3 isporucenu na kucu i odnesene stare... a ako mi svaka traje po 10 godina (kao ova trenutna), 30 godina je bas dugacak period...

PS: Miele mi nije interesantna, posto za cenu jedne kupim 3 isporucenu na kucu i odnesene stare... a ako mi svaka traje po 10 godina (kao ova trenutna), 30 godina je bas dugacak period...
Prosto neverovatno.
Ma ima LG na mašinama vreme do kraja pranja, u minutima.
https://www.youtube.com/watch?v=UD20Yg8XqNs
https://www.youtube.com/watch?v=UD20Yg8XqNs
mile i nemacki bos su najbolje sto ima.
- passenger
Mene izašla 900 eura sa produžetkom garancije od 100 eura i kaže supruga da nikad bolju mašinu nije koristila. Sama mašina čini mi se 96kg. Peglu posle pranja u Miele nije koristila.Xepoj87 napisao:Precenjeno, pogotovo kod nas.
Ako.dugo traje (barem 8-9 godina), onda je i ok cena.
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005
- passenger
5 godina garancije, dao sam svoju staru mašinu (-100 eura) i doneo je sam kući (+100 eura).
Fantastična mašina. Sad u stanu koristimo drugu jer je od firme koja nam iznajmljuje stanove i imam u planu da ih pitam da zamenim mašinu u mom trošku jer je ovo jedno obično noname smeće. Miele sam prodao zbog promene stana.
Koliko znam, Miele traje bar 15-20 godina.
Pominje se gore da bi uzeli 3 mašine po 10 godina... nije isto. Ne pere isto.
Od kad sam jednom probao mašinu, kad god budem kupovao opet, biće Miele ili nijedna druga. I to je bila najjeftinija mašina iz Miele asortimana.
Fantastična mašina. Sad u stanu koristimo drugu jer je od firme koja nam iznajmljuje stanove i imam u planu da ih pitam da zamenim mašinu u mom trošku jer je ovo jedno obično noname smeće. Miele sam prodao zbog promene stana.
Koliko znam, Miele traje bar 15-20 godina.
Pominje se gore da bi uzeli 3 mašine po 10 godina... nije isto. Ne pere isto.
Od kad sam jednom probao mašinu, kad god budem kupovao opet, biće Miele ili nijedna druga. I to je bila najjeftinija mašina iz Miele asortimana.
Krajem avgusta Gorenje mašina za veš koju koristimo, napunila je 40 godina. Sredinom 90-ih promenjena sva creva, jer su ispucala od starosti.
I dalje radi i pere bez problema.
I dalje radi i pere bez problema.
Odavno se zna da su LG ves masine daleko bolje sa svojim direct drive motorima. Miele jeste najbolji ali je precenjen i uglavnom ga kupuju za profesionalnu upotrebu, dok je lg najbolja opcija za kucnu 

I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !