2015 Renault Talisman

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Odgovori
Era
Reactions:
Pridružio se: 28 Feb 2016, 22:52

Re: 2015 Renault Talisman

Post od Era »

Meni su dali auto na probu, gde god sam hteo. Mada AR nisam gledao. Najbolja je bila Tojota, nudili mi Aurisa na 24 časa.
Probaću i Talismana kad se ukaže prilika, bez obzira što me ta klasa vozila ne zanima.
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Era napisao:Što bi seckao volan na Talismanu? Neka falinka ...
Ja mislim da je kolega upotrebom termina "seckati" - mislio na ono kada veoma brzo voziš neku krivinu (obično kod nešto dužih krivina) pa da bi precizno održao nos vozila na željenom tragu, moraš volan da pomeraš brzo i kratkim potezima levo-desno tj. da "seckaš" (ako znaš o čemu pričam). Predpostavljam da je time hteo da pita da li je volan dovoljno precizan da dozvoljava takvu korekciju putanje ili je volan kao kod većine Francuza, prilično neprecizan tj. sitnije korekcije na volanu se praktično i ne prenose na točkove.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Kolega Maxer mi čita misli :)

sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Da, sigurno je to mislio... Eno na onom snimku gde Ðulija obara rekord i Talijan secka u krivini :)
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Era napisao:Ja sam taj auto video 2 puta u saobraćaju, dizajnerski izgleda odlično. Toliko imam iskustva o tom autu, nego mi smeta pijačno naklapanje.
S obzirom na iskustvo mnogo si dao sebi za pravo da utiske ozbiljnih ljudi nazivas pijacnim naklapanjem.
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Velja napisao:Da, sigurno je to mislio... Eno na onom snimku gde Ðulija obara rekord i Talijan secka u krivini :)
Kad se vozi na samoj granici, onda to mora da se radi (bar kod prednjeg pogona) :)
Era
Reactions:
Pridružio se: 28 Feb 2016, 22:52

Post od Era »

Woodoo napisao:
Era napisao:Ja sam taj auto video 2 puta u saobraćaju, dizajnerski izgleda odlično. Toliko imam iskustva o tom autu, nego mi smeta pijačno naklapanje.
S obzirom na iskustvo mnogo si dao sebi za pravo da utiske ozbiljnih ljudi nazivas pijacnim naklapanjem.
Ne treba ni neka inteligencija ni više od 8 razreda osnovne škole, d se shvati, da se shvati o kakvim se ozbiljnim (neozbiljnim) ljudima radi. Nisi nave kraj bajke....Predpostavljam da se ta bajka završila tako što "direktor" nije kupio Talismana :kezo:
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

I srecno je vozio 508 do kraja karijere.
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Ne znam kakav je Talisman u voznji, ali ispade kao da je iz Talismana seo u f30 pa video da je to druga dimenzija...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Kakav god da je, nije lošiji a verovatno ni bolji od Pežoa... ali je s druge strane mnogo lepši i moderniji auto.

Gledao sam malo cene i stvarno se dobije dosta za relativno malo para. Deluje mi kao bolja kupovina od Mazde 6 ali bih ja lično u toj klasi uzeo Superb.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

HKS napisao:Zato Laki i hvali Talisman, Reno-Samsung.
Talisman ne bi trebalo da ima veze sa Samsungom.
Korisnikov avatar
milosg
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2014, 01:20
Garaža: XC90 D5

Post od milosg »

Kad gledam klip gde su 508 i Passat, Talisman mi izgleda ubedlijvo najmoćnije. Dobar je skroz u Initiale paketu i ovoj boji.

33k evra je u Initiale paketu sa 200 KS benzincem i automatikom, a izgleda da uz to ide besplatno 5 god/150k km garancija.

http://renault.rs/download/cenovnici/talisman.pdf
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Eto vidite kako polako stvari dolaze na svoje mesto i Talisman konacno dobija zasluzen tretman na forumu i postaje priznati best buy, samo treba biti dovoljno uporan :)

Pre par dana dosao mi brat u posetu, pa iz nevezuse (inace i on se lozi na automobile), kaze, ebo te jesi video Talismana, kako dobro izgleda neverovatno!!! Ako on nije znao za postojanje doticnog, sta reci kako su ga dobro izreklamirali, ali iskrena reakcija odlicno objasnjava problem i lepu buducnost ovog auta.
Korisnikov avatar
milosg
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2014, 01:20
Garaža: XC90 D5

Post od milosg »

Realno, dođu ti jednog Talismana (barem Zen) za ovo što radiš. :)
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

U toj klasi bas treba truda pored vec uhodanih igraca.

Na primer u c segmentu, ne znam koliko je reklamiran megane, ali izgleda da ne mogu da proizvedu koliko treba. Na lagerima u evropi nema nigde nista. Eventualno po koji komad u salonima.
Odgovori