2015 Renault Talisman
Re: 2015 Renault Talisman
Neverovatno je koliko se Megane prodaje, cekanje za narudzbine je ko za Macna...
Evo jutros je i ovde u Ch osvanuo na bilbordu bilizu mog posla, opasno izgleda u onoj plavoj boji.
Evo jutros je i ovde u Ch osvanuo na bilbordu bilizu mog posla, opasno izgleda u onoj plavoj boji.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Niko ne osporava da Talisman izgleda moćno, meni posebno u karavan verziji koju sam video pre neki dan. Ali 99% smatra da nije bestbuy i tu leži neki razlog, a na njima je da otkriju koji je i da udare kontrareklamu.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Neka udare, spremno cemo ih docekati!
Kakve veze ima Talisman i Megan sa Samsung motorsom? Bila je ona limuzina (ne mogu da se setim ime) koju niko nije krio da je prepakovan koreanac. A te koreance ovde jako hvalite, a kad je jednom reno imao nešto od njih, eto problema.
Koliko znam, Talisman i Megan se prave samo u Spaniji.
Reno je sa novom gamom, posebno Megan - Talisman zadao konkurenciji težak zadatak. Meganu realno može da parira samo nova Astra, a za Talisman ne znam šta bi to bilo od ne premijum vozila. Pasat treba da doživi novu generaciju da parira, a Superbu ne bi pominjao (to je polu pasat prilagođen sirotinji), tako da nema smisla uopšte porediti. Na kraju Talisman kreće sa cenom od 20 000€ (ko to ima bolju ponudu??) i to za dizel DCI 110
Reno je sa novom gamom, posebno Megan - Talisman zadao konkurenciji težak zadatak. Meganu realno može da parira samo nova Astra, a za Talisman ne znam šta bi to bilo od ne premijum vozila. Pasat treba da doživi novu generaciju da parira, a Superbu ne bi pominjao (to je polu pasat prilagođen sirotinji), tako da nema smisla uopšte porediti. Na kraju Talisman kreće sa cenom od 20 000€ (ko to ima bolju ponudu??) i to za dizel DCI 110
Poslednja izmena od Era u 13 Sep 2016, 11:07, izmenjeno 2 puta ukupno.
Megane Generation u Turskoj 

Megan Generation ne postoji. Trebalo bi u Turskoj da se poizvodi Sedan. (ne znam jel počela proizvodnja i kada će)
S90Era napisao:Kakve veze ima Talisman i Megan sa Samsung motorsom? Bila je ona limuzina (ne mogu da se setim ime) koju niko nije krio da je prepakovan koreanac. A te koreance ovde jako hvalite, a kad je jednom reno imao nešto od njih, eto problema.
- passenger
Vrlo težak zadatak zadao Talisman. Evo ne mogu da proizvedu koliko se traži, a ostale marke na lageru čekaju kupce.
Era napisao:Superbu ne bi pominjao (to je polu pasat prilagođen sirotinji), tako da nema smisla uopšte porediti.

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Jednostavno, radi se o imidžu. Niko nema ništa protiv koreanskih vozila. Ona su dobro konstruisana i vrlo kvlaitetna. Da se BMW pravi u Hyundaiu npr, bio bi daleko kvalitetniji nego što je sada, ali šta vredi kada ga takvog niko ne bi kupovao.Era napisao:Kakve veze ima Talisman i Megan sa Samsung motorsom? Bila je ona limuzina (ne mogu da se setim ime) koju niko nije krio da je prepakovan koreanac. A te koreance ovde jako hvalite, a kad je jednom reno imao nešto od njih, eto problema.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
I onda je mrmot zavio cokoladu... 
Kakve performanse/motore imaju Kia i Hyundai?
Kako se voze?

Kakve performanse/motore imaju Kia i Hyundai?
Kako se voze?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- passenger
Sa strahom u kostima 

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ne traze svi sportske karaktetistike.
Recimo sportage/tuscon su zadali globalni zadatak svima.
Recimo sportage/tuscon su zadali globalni zadatak svima.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Naravno da bi se kupovao kada bi bio daleko kvalitetniji, a to tesko da mogu da naprave za istu cifru, a da iskopiraju sto jeftinije da bude isto "(ne)kvalitetan" ne bi bio dovoljno jeftiniji da napravi prodajne rezultate.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Era napisao:Megan Generation ne postoji. Trebalo bi u Turskoj da se poizvodi Sedan. (ne znam jel počela proizvodnja i kada će)
Ja se vozio u par komada, al ne postoji