Texonja napisao:Palic osim ZOO vrta nema nista. Nemas restoran gde da sednes da jedes. (ima 1 riblji, a ja ribu ne jedem, mada ni on ne izgleda nesto bajno... i ima jos jedan u kojem je bila svadba jer je bila subota/nedelja, ne secam se). Prosetali ZOO vrtom, otisli do jezera, tamo su u jednom delu bili neki bagercici, traktori, radnici, drugi deo je ok ali samo za prosetati sto traje 5 min i onda - nista. To je bilo pre oko mesec i po dana recimo. Bolje je na novosadskom keju nego na Palicu.
Seli u kola i otisli u Suboticu. "Palic, Palic, uvalim ti glavic"

Ne znam, svako ima svoje mišljenje, ali ja sam bio prošli vikend na Paliću. Oko jezera veliko igralište za decu sa mnogo ljuljaški, klackalica, mostića, vozića.... i sve to u hladovini. Mnogo bolje nego na Zlatiboru, gde, ili ćeš detetu šutirati loptu po ledini, ili ćeš plaćati gumene igraonice koje upeknu da dobiješ plikove. Termalni bazen radi, a fala Bogu imali smo bazen i u smeštaju. Dete je uživalo, a i mama i tata.
A što se restorana tiče, pa dal je moguće da si naišao samo na dva? Ima ih koliko hoćeš.
Ovo samo pokazuje koliko je zapravo teško preporučivati nekome nešto. Meni je bilo super, a posle me ovaj što sam mu preporučio psuje godinu dana što sam mu upropastio odmor.