Slazem se ovo za "nove" trendove...
Sada svi nose fazon starke,zato sto je to od prosle godine ultra cool... Kao i one hipsterske naocare i ceo polu hipsterski fazon... Povraca mi se.
Ne, ne smetaju mi ljudi koji su u tom fazonu,smetaju mi ljudi koji su trenutno u tom fazonu od kada je to aktuelan fazon

Za plisane "patofna" cizme tokom 40 stepeni ne mogu ni da trosim energiju...
One vrecaste pantalone,kako Tex lepo rece,govnalone sam bas ozbiljno isprozivao svaku ribu koju znam da ih je obukla

Svako ima svoj fazon,a od skoro svi furaju trenutni fazon i svake godine ko druge ljude da gledas...
Povraca mi se...
Problem je sada taj,da zato sto svi furaju ono sto je aktuelno,sve se vise smanjuje raznolikost i sve sto nije trenutno u "modi",treba da se useres da nadjes da kupis...
Tako da jedne godine svuda texas bermude,naredne 2 ih nema nigde,apsolutno,a onda opet svuda neke silne bermude...
Nike je imao prelepu Cortez kolekciju,a onda poceli onaj dilerski fazon,aka "Vanilla Ice" i naravno,nista drugo osim toga nema,eventualno se ubode po koja normalna patika,svaki 50-i model...
Jadno mi je koliko ljudi nemaju karaktera i koliko nemaju svoje JA,a jos mi je zalije sto sve to primecujem...A kuliranje mi nije jaca strana
Takodje,ne volim platforme i baletanke i kod muskaraca sandale

Sve ostalo moze

Kada vidim devojku u baletankama,vec mi je zao nekako,gledam je kao mukicu,nekako poluoperisano

Slicno kao i sa likovima u sandalama...