TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Kod LG požute plastike i sl., to se kod Boscha ne dešava. Iz mog iskustva jel.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
ma ko ga briga za žutu plastiku. Samo da radi tiho i da ne rđa, hebeni Whirlpool, zarđao poklopac koji je kupljen nov zamenjen pre godinu i kusur...
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Naravno da me je briga 
Ako bi pozutela plastika letela bi kroz prozor ko jedan i jedan.

Ako bi pozutela plastika letela bi kroz prozor ko jedan i jedan.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Bosch je ok dok se ne pokvari. Mene su ladno hteli da ostave 15 dana bez kombinovanog frizidera u sred leta jer nemaju elektroniku za njega. Obrazlozenje servisera je bilo da imaju puno modela i da ne mogu za sve da imaju delove na stanju. Uredjaj je bio godinu i par dana star. Uz natezanje sa nekom direktorkom koje je trajalo 2 dana, vratili su novac i uzeli smece nazad. Sto se mene tice, Bosch mi vise nece uci u kucu.Heinz napisao:Kod LG požute plastike i sl., to se kod Boscha ne dešava. Iz mog iskustva jel.
Ne tvrdim da je nekvalitetan, ali smatram da za tu cenu moraju imati bolju servisnu podrsku i bolji odnos prema kupcima.
Inace su Bosch i Gorenje imali zajednicku liniju sudo masina, samo su im nazivi bili drugaciji. Bosch je bio osetno skuplji u prodaji.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Zna li neko kako da podesim ovaj SBB-ov Cisco EPC3928 ruter da na njemu blokiram pristup You Tube-u? 
Probao sam svašta, unosio domen, razne IP adrese... neće pa neće, sa telefona kroz You Tube aplikaciju vrti i dalje šta god hoćeš...

Probao sam svašta, unosio domen, razne IP adrese... neće pa neće, sa telefona kroz You Tube aplikaciju vrti i dalje šta god hoćeš...

Nisam siguran da li je to moguce na onom osakacenom firmwareu.
Послато са SM-N9005
Послато са SM-N9005
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ima "Access Restrictions" opcije i sve je naizgled otvoreno, ali recimo kod opcije "IP Address Filtering" ne prihvata unos nikakvog opsega IP adresa, šta god da unesem (od - do) i kliknem na save - izbaci poruku "invalid IP address". U "Basic rules" postoji opcija i unosa domena - to kao prihvati ali se ništa ne dešava, opet otvaram You Tube sa telefona... Zvao sam SBB podršku da mi oni to nameste i... kažu da ne umeju, to je "viši nivo" za koji nisu obučeni.
Šou...
I meni se čini da ovaj njegov firmware zeza, odnosno da je to možda onemogućeno da bi se negde plaćalo kao dodatna opcija. 

Jedino sto mi pada na pamet je ubacivanje rutera koji to moze izmedju racunara i ciska. Doduse ako imas pri ruci. :-/
Послато са SM-N9005
Послато са SM-N9005
Jel ima neko proverenog dobavljaca tv sa k/p?
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
064/1411-000 Boris, Subotica
Jel ga ima na K/P?
Potrebno mi je resenje za grejanje za poslovni prostor. Jedina opcija mi je struja.
Da li norveski radijatori ili inverter klima? Sta je bolje?
Da li norveski radijatori ili inverter klima? Sta je bolje?