Škoda Octavia 2013/2017 A7FL
Re: Škoda Octavia 2013
Dobro smo predvideli, biće na kraju RS TDI...
Nije bas dobro poredjenje, on hoce da predje sa 159ke koja je presla 300 iljade kilometara na novu oktaviju rs i samim tim se neke druge stvari ubacuju u racunicu i poredjenje.ivica122 napisao:Ja ne mogu da verujem da si spreman da sa 159 pređeš na Octaviu.
Ok, malo jači motor, al mislim da je ipak korak nazad. Ovo je moje iskreno mišljenje, nemam nikakvih zadnjih namera.
Ja sam uvek za nov / noviji auto. Prvi bih mu savetovao 320d ili 328i ali taj budžet nije dovoljan za dobar primerak. Zato podržavam kupovinu nove RS. Jedino može da bude problem ako ga je smorila Oktavija.
Da vozim auto sa fejk auspuhom?! Ti mora da se šališ.Velja napisao:Dobro smo predvideli, biće na kraju RS TDI...

Đulija. Bimer me ne privlači.Floyd napisao:Ja sam uvek za nov / noviji auto. Prvi bih mu savetovao 320d ili 328i ali taj budžet nije dovoljan za dobar primerak. Zato podržavam kupovinu nove RS. Jedino može da bude problem ako ga je smorila Oktavija.
Do Škode se i stiglo je više ništa nema ovaj volan kakav ima 159. Bimer je odavno na struju fidbeka bez, Đulija onako, pročitali ste utiske, RS ne zaostaje ništa, dapače. Sedišta su super, oprema je super, motor je super, garancija je 4 ili 5 godina, cifra je fenomenalna. Čist penal, samo da vidimo taj FL kad može da se poruči.
Tapatalk
Pa trojka nije baš bez fidbeka ali dobro 
5ica i X-evi jesu.

5ica i X-evi jesu.
Davno beše, dozvoli da me sećanje vara. Svežija mi je 1 i u M trimu koja bi trebalo da ima isti upravljač. Fidbeka potpuno bez, mada sam se navikao posle 7 dana svakodnevne vožnje.
Tapatalk
Tapatalk
A cekaj 159ka kao ima fidbek? Ja kad sam probao jedno 3-4 puta glavni utisak mi je bio da je bez fidbeka.
Fidbek da sve pršti, svaki kolotrag, nagib puta, svaka promena podloge se oseti, ko veliki karting. Zaboravio si.
Elektroservo je u odnosu na ovo kao kompjuterska igrica.
Elektroservo je u odnosu na ovo kao kompjuterska igrica.
Videcemo koliko ce dici cenu FL-u.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
159 je beskrajno smesna u poredjenju sa e90 sto se tice fidbeka.
Drugar koji je drzao fiat alfa servis se presaltao na bmw jer je bolja lova, kvare se redje, ali su daleko ozbiljniji I skulji kvarovi, svake, svake druge nedelje odradi generalku ili osvezavanje 20d, jbga alu blok, ali imao je 156 2.4jtd I 159 1.9 16v pre obog 320d koji je I daleko brzi od proslih alfi.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Drugar koji je drzao fiat alfa servis se presaltao na bmw jer je bolja lova, kvare se redje, ali su daleko ozbiljniji I skulji kvarovi, svake, svake druge nedelje odradi generalku ili osvezavanje 20d, jbga alu blok, ali imao je 156 2.4jtd I 159 1.9 16v pre obog 320d koji je I daleko brzi od proslih alfi.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
To što nije tvrd, ne znači da nema fidbek. Jeste meni volan na R-u tvrd i zabavan pri žustrijoj vožnji ali verujem da bi me smorio da prelazim stotine kilometara nedeljno po gradu.nidza napisao:Davno beše, dozvoli da me sećanje vara. Svežija mi je 1 i u M trimu koja bi trebalo da ima isti upravljač. Fidbeka potpuno bez, mada sam se navikao posle 7 dana svakodnevne vožnje.
Tapatalk
Jbm li ga... ja sam sve više ubeđen ta treba imati neki HH za zabavu i još jednu limuzinu/karavan/suv dizel za putovanja. Nema šanse sve u jednom... eventualno novi RS4 / M3.
Moj utisak je bio da nije uopšte povezan sa točkovima.
ftj napisao:A cekaj 159ka kao ima fidbek? Ja kad sam probao jedno 3-4 puta glavni utisak mi je bio da je bez fidbeka.

Samo tezak volan, ja sam mislio da je zbog prednje vuce.
Nidzo, jedan Focus RS tebi treba

Sta je babi milo, to joj se i snilo

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Došli smo do toga da 159 ima volan bez fidbeka, i to od ljudi koji voze elektroservo.
Forumi su čudo.

Megane RS, kakav FordXepoj87 napisao:ftj napisao:A cekaj 159ka kao ima fidbek? Ja kad sam probao jedno 3-4 puta glavni utisak mi je bio da je bez fidbeka.![]()
Samo tezak volan, ja sam mislio da je zbog prednje vuce.
Nidzo, jedan Focus RS tebi trebaSacekaj da padnu na 30k i uzimaj, standardno dolazi sa brdo opreme, a i u fullu nije mnogo skuplji.
Sta je babi milo, to joj se i snilo

Samo ga treba sačekati...