2017 Honda Civic
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: 2017 Honda Civic
wow, da, vidim sad slepu plastiku ima.
Pa eto jakša, košta ko tvoj nov samo nije skroz nov
Pa eto jakša, košta ko tvoj nov samo nije skroz nov

Boringly average, but also perfect for school run mums
Nema taster hvala bogu. Meni se više sviđa bez njega. Ali mogli bi nešto drugo da stave tamo umesto slepe plastike.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Super!jaksa napisao:Komentar za testise je budalaština te ću se u skladu s tim prema njemu i autoru i odnositi.

Širim haos!
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
https://www.youtube.com/watch?v=ZhmGIGHhgYg
Kanađanin.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Naravno da je super. Ništa lično, Honda mi je kriva što mi ne titra jajca a navikao sam.
U jednom momentu sam bio spreman da odem u Deltu, naručim gen 9 restyle, doplatim koliko god treba da s leve strane imam zeleno eco dugme a s desne start dugme i - ne može.
Ok, rekoh, koji nivo opreme treba uzeti da bih imao "start" - ne znaju. Jbg.
Sad malo više ozbiljnosti - magic seats mnogo znače, ne znam što ih izbacuju (možda da poguraju HR-V?).
U jednom momentu sam bio spreman da odem u Deltu, naručim gen 9 restyle, doplatim koliko god treba da s leve strane imam zeleno eco dugme a s desne start dugme i - ne može.
Sad malo više ozbiljnosti - magic seats mnogo znače, ne znam što ih izbacuju (možda da poguraju HR-V?).
Ja imam skoro najjači nivo opreme i nemam start gumbe. Jednostavno nema, meni ne smeta uopšte.
Izbacuju magic seats jer su rezervoar pomerili izpod prednjih sedišta, zato se sad sedi niže, ali nema mesta za magic seats
Izbacuju magic seats jer su rezervoar pomerili izpod prednjih sedišta, zato se sad sedi niže, ali nema mesta za magic seats
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
možda stvarno treba da gledaš u tom pravcu gde te gurajujaksa napisao:Naravno da je super. Ništa lično, Honda mi je kriva što mi ne titra jajca a navikao sam.

Boringly average, but also perfect for school run mums
A to je koji pravac?
Pazte ovako, magic seats koristim 5 godina i jako puno znače. Toliko.
Pazte ovako, magic seats koristim 5 godina i jako puno znače. Toliko.
Skup mi je. a i jazz based je. Pre CR-V.
Stvarno je bez veze što izbacuju magic seats. Ja sam se oduševio kada sam to prvi put video.
Ja sam se preselio iz stana u stan sa civicom. Kombi nisam angažovao.
Sta si to selio, 3 police stvari i posteljinu? 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.