Primetio sam jednu notornu glupost zbog koje sada ne bih ni razmatrao GT, a to je da nema ni siber, ni panoramu.
Floyde, ozbiljno sam razmisljao o GT-u, ali nazalost, cisto sumnjam da cu menjati auto jos minimum 2 godine, pa cu onda nesto malo bahatije
Koje crno malo doplatim, moj auto vredi 10k max
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Aj mi nadjite jednu sliku GT-a sa siberom ili panoramom
A onda kada ne uspete, idite i pazljivije pogledajte cenovnik.
Slazem se Laki, lepo je imati panoramu, ali ne bih ni siber odbio.
Patim za siberom vec 7 godina
Poslednja izmena od Xepoj87 u 17 Sep 2016, 22:50, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
(1) Dostupno kasnije za nivo opreme GT I aluminijumskim naplatcima 18” Grandtour
To kasnije moze biti sledece godine, a moze biti i nikada
Da sam 2009. narucio Insigniu 1.9 bi-cdti od 190 ili koliko vec KS, koji ce da "stigne za 3 meseca", dobio bih pre 2 godine auto
Zato sam vam rekao da potrazite GT-a sa panoramom ili siberom na netu, trenutno ne postoji.
Ero, i dalje ne vidim zasto temu o Meganu spamujes sa Golfom?
Inace, i sada sam dodao skoro 3500e opreme na GT.
Alcantara 900, plava "posebna" boja 600e, Bose 700e, grejanje sedista 300e, aut. parking kocnica 190e, 80e rezervni tocak, a naravno da nikada ne bih vise vozio auto bez parking senzora i kamere, sto je jos 500e.
Verovatno sam ranije racunao i panoramu i headup, koji sam mislio da je normalan, a koji je realno govno neopevano u Renou, samo bi me nervirao.