2017 Honda Civic
Re: 2017 Honda Civic
De napred bio?
Ispod prednjih sedišta.
Auuu, kakav je osecaj sedeti na bombi?
Kakav je osecak kada ti se deca naslanjaju na bombu? 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa šta sam ja drugo napisao?Heinz napisao:Rezervoar je bio napred, sad više neće biti, te nema ni magic seats.maniaxxx napisao:
Izbacuju magic seats jer su rezervoar pomerili izpod prednjih sedišta, zato se sad sedi niže, ali nema mesta za magic seats

Prijatan, samo nekako nemam cohones da upalim grejanje sedištaLaki021 napisao:Auuu, kakav je osecaj sedeti na bombi?

Slobodno pali, na Jazzu isprobano 

Grejači se prave u Inđiji, moj drugar vodi tamo posao tako da nema problema. 
Tapatalk

Tapatalk
Produžili su smene u fabrici, žene nezadovoljne što moraju da rade više za iste pare. Da sam na vašem mestu bio bih jako zabrinut.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Istina, sestra mi radi u fabrici koja proizvodi delove enterijera za automobile u Slovackoj i bas mi je to rekla.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Unutra mi se veoma sviđa, jedino nisam siguran da je ugao multimedije dobar. Ovako iskošena mislim da će po danu da reflektuje i možda vozač ne vidi kako treba. Možda i ne, treba videti uživo.
Still ugly 

Enterijer mi se bas dopada, deluje kao prijatno mesto za boravak. Meni onaj svemirki fazon na prethodnoj (ne sadasnjoj) nije lezao.