VW će sledeće godine prestići Toyotu, posledice će se pokazatiEra napisao:Ništa ne volim precenjene stvari i neudobna kola. VW su ameri naučili pameti i pokazali kako dominiraju na tržištu EU. A tek će se posledice pokazati.

VW će sledeće godine prestići Toyotu, posledice će se pokazatiEra napisao:Ništa ne volim precenjene stvari i neudobna kola. VW su ameri naučili pameti i pokazali kako dominiraju na tržištu EU. A tek će se posledice pokazati.
To je nagadjanje, sigurnije je otici u salon i da neko ukuca u komp koji se auto zeli i sa kojom opremom i odmah ce se znati da li moze ta panorama ili ne..Xepoj87 napisao:Zato sam vam rekao da potrazite GT-a sa panoramom ili siberom na netu, trenutno ne postoji.(1) Dostupno kasnije za nivo opreme GT I aluminijumskim naplatcima 18” Grandtour
Mislio sam da vredi oko 15k. Ne znam cene u Srbiji.Xepoj87 napisao:Floyde, ozbiljno sam razmisljao o GT-u, ali nazalost, cisto sumnjam da cu menjati auto jos minimum 2 godine, pa cu onda nesto malo bahatije
Koje crno malo doplatim, moj auto vredi 10k max
Xepoj87 napisao:Sta je sa tobom i Golfom?
Tako je Era. Golf 7 nije za nista. Zastareo,bezvezze...ma glupi ljudi sto ga kupuju. Cak i ovaj na slici GTD odvratno izgleda.Era napisao:Vidiš kao je sprčen napred, ko da je podleteo pod valjak.
Bočna linija ostala ista kao na Golf 5.
Zastarelo je ovo cirka 10 godina. Osim našminkanih felni i cuninga