Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Pa samsung je iskopirao ip sa dizajnom u totalu.
Jeste, posebno one okvire od nekoliko milimetara oko ekrana 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
iPhone bar duplo bolje izgleda od Samsunga.
razlika izmedju s6 i s7 je kolika izmedju ip6 i 6s.
Da ne spominjem ostale modele koji svi izgledaju manje vise isto.
razlika izmedju s6 i s7 je kolika izmedju ip6 i 6s.
Da ne spominjem ostale modele koji svi izgledaju manje vise isto.
Brzine idu u H-a !!!

Izgleda duplo bolje od S3.
Samsung trenutno ima par ozbiljnih prednosti u odnosu na iP po pitanju dizajna.
Prvo u manji telefon stave veci ekran. I to ispadne tako da S7e i N7 mogu da se koristi jednom rukom a iP7 plus zbog velicine, predebelih ivica tesko.
iP je mnogo osetljiviji na grebanje. Apple za ovaj novi jet black savetuje koriscenje zastite jer se lako grebe (video sam clipove, zabrinut sam), dok Samsung koristi gorilu i pozadi, skoro je neogrebiv.
I na kraju zaobljene ivice bolesno dobro izgedaju.
Prvo u manji telefon stave veci ekran. I to ispadne tako da S7e i N7 mogu da se koristi jednom rukom a iP7 plus zbog velicine, predebelih ivica tesko.
iP je mnogo osetljiviji na grebanje. Apple za ovaj novi jet black savetuje koriscenje zastite jer se lako grebe (video sam clipove, zabrinut sam), dok Samsung koristi gorilu i pozadi, skoro je neogrebiv.
Ovo je već viđeno hiljadu puta, ali je dobro podsetiti se

Sram bilo Samsung. Trebali su da naprave okrugli tablet da ne bi ličio na Apple 
Samo čekam da predstave iPhone 10 sa revolucionarnim edge ekranom
Kažu da isporuke kreću krajem septembra.

Samo čekam da predstave iPhone 10 sa revolucionarnim edge ekranom

Nema razloga da budeš zabrinut. Istestiraš ga, vidiš da je sranje, pa ga prodaš u Srbiji skuplje nego što si ga platio i kupiš N7Laki021 napisao: Apple za ovaj novi jet black savetuje koriscenje zastite jer se lako grebe (video sam clipove, zabrinut sam), dok Samsung koristi gorilu i pozadi, skoro je neogrebiv.

Poslednja izmena od Floyd u 18 Sep 2016, 13:53, izmenjeno 2 puta ukupno.
Nemam blagog pojma kad ce mi stici iP... kazu da moze da potraje...
Piše na digitec 10-12 dana.
Evo ja sam objektivan jer volim IP i koristio sam ih godinama, ali sada od pre nedelju dana koristim Samsung S7 edge. Telefon je brutalno lep, materijali su top, brz je, kamera ubija, baterija odlicna. Sve u svemu samsung trenutno pravi mnogo bolje telefone od IP. Ako je nesto sto mi malo fali od iphona to je samo IOS, ali u nikakvoj meri da bi odbacio sve ono sto sam nabrojao.
Samo gledaj kako ce da ga pomere kad odbroje do 2, standardne njihove fore.Floyd napisao:Piše na digitec 10-12 dana.
Moguće.
Inače godinama uporedo koristim Android (na telefonu) i iOS na tabletu. Zadnji Android koji je bagovao mi je bio S4... on i ne toliko koliko Note 1. Kod novih modela rade super i jedan i drugi ali mi iOS ide na živce, pre svega što je godinama isti. Sad su malo počeli da kopiraju Android (lock screen notifikacije i sl.) ali i dalje je Android napredniji sistem.
Primetio sam i da mi Google aplikacije bolje i stabilnije rade na Android telefonu. Play Music na iOS mi gubi konekciju sa Chromecast-om. Na Androidu radi bez greške čak i dok uporedo pričam pola sata preko Vibera.
Inače godinama uporedo koristim Android (na telefonu) i iOS na tabletu. Zadnji Android koji je bagovao mi je bio S4... on i ne toliko koliko Note 1. Kod novih modela rade super i jedan i drugi ali mi iOS ide na živce, pre svega što je godinama isti. Sad su malo počeli da kopiraju Android (lock screen notifikacije i sl.) ali i dalje je Android napredniji sistem.
Primetio sam i da mi Google aplikacije bolje i stabilnije rade na Android telefonu. Play Music na iOS mi gubi konekciju sa Chromecast-om. Na Androidu radi bez greške čak i dok uporedo pričam pola sata preko Vibera.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Vidim danas dobar fazon: za neku godinu će se pojaviti model iPhone-a koji će se zapaljivati prilikom punjenja, Samsung fanbojsi će odmah krenuti sa "evo, i ovo su iskopirali od nas, mi smo to imali pre X godina" 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Drago mi je da su appleovce zaboravili na telefone koji su se gužvali u džepu i da im se vratio smisao za iHumor.
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Raki_Audi napisao:Evo ja sam objektivan jer volim IP i koristio sam ih godinama, ali sada od pre nedelju dana koristim Samsung S7 edge. Telefon je brutalno lep, materijali su top, brz je, kamera ubija, baterija odlicna. Sve u svemu samsung trenutno pravi mnogo bolje telefone od IP. Ako je nesto sto mi malo fali od iphona to je samo IOS, ali u nikakvoj meri da bi odbacio sve ono sto sam nabrojao.