Beograd
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Re: Beograd
https://www.youtube.com/watch?v=frJhxpSSv40
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Redovno se moze videti kada je Noc muzejapedja napisao:Lejlandi su bili neka vrsta poluautomatika, bez kvacila, ali sa kratkom rucicom menjaca, sa vodjicama, kao pravi sportski automobil
Ima u garazi GSPa jedan, tj poslednji, restauiran.
Sent from my HTC One using Tapatalk
B92: BG: Manje kola u centru, bićemo kao London i Pariz http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... id=1177964
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Meni to miriše na naplaćivanje ulaska kolima u uži centar...
Kako da ne, zato se i ukida jedna od najprometnijih okretnica javnog prevoza u najuzem centru(studentski park) da bi se na njenom mestu napravila automobilska garaza za sta bi u londonu i parizu nekoga poslali u ludnicu.
Bitno da su uveli turisticki obilazak helikopterom pa sad beogradjani svako vece slusaju zvuk helikoptera.
Bitno da su uveli turisticki obilazak helikopterom pa sad beogradjani svako vece slusaju zvuk helikoptera.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Videćemo šta će na kraju biti, meni se konkretno sviđa što se na NBGD-u polako rešavaju saobraćajni čvorovi. Juče dobijem info da je auto centar Petošević prodat, radi se komplet sređivanje i tu će biti benzinska stanica (mislim da je Petrol u pitanju). Treba sve da bude gotovo taman kad se probije veza od Tošinog bunara ka mostu na Adi.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ne rešava se ništa, možda se premeštaju čvorovi i uska grla na druga mesta, ali se ništa ne rešava.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Nema logike da se ništa ne menja ako se očigledno prave nove trase plus se šire postojeće. Otkako su sredili raskrsnicu kod stanice Tošin bunar, do Piramide iz Zemuna stižem osetno brže. Može biti da je negde prebačeno to usko grlo, ali ne bunim se 

There are 10 kinds of people in the world:
Kod Miloševog konaka su napravili pakao i znatno ograničili korišćenje mosta. Bar da tu raskrsnicu prošire i poboljšaju semafor 

Prodje jos jedna Parada ponosa bez problema, cak su sad setali od Slavije do Trga Republike. Zanimljivo je da u poslednje tri godine Parada prolazi bez vecih problema. Ne znam da li su ultra desnicari i navijacke grupe evoluirali tokom vremena ili su ranije bili organizovani od neke opozicione partije,interesne grupe ili ... Doduse i vlast nam je evoluirala pa po prvi put imamo i zvanicno ministarku koja je pripadnica LGBT populacije.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Što se kaže, sve je pod kontrolom. I vuk sit i ovce na broju. Nemoj da misliš da je nešto evoluiralo u međuvremenu 

Boringly average, but also perfect for school run mums
I ne mislim, nego mi sve pomalo bljutavo izgleda u Srbiji ....